Vanavond op tv: slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa, start Tiki Taka Touzani

Vanavond op tv: slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa, start Tiki Taka Touzani
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 9 oktober

Kijktip :

Twee populaire programma's (Bed & Breakfast en Familie Gillis: massa is kassa) sluiten vanavond af, maar daar staat de start van een nieuw programma tegenover: Tiki Taka Touzani. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 9 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Misdaadthriller: The Girl with the Dragon Tattoo

NET 5
20:30 uur

Net5 zendt vanavond de misdaadthriller The Girl with the Dragon Tattoo uit. Op 29 september 1966 is de zestienjarig Harriet Vanger spoorloos verdwenen. Nu, 40 jaar later, krijgt journalist Mikael Blomkvist een ongewone opdracht: hij wordt door grootindustrieel Henrik Vanger gevraagd de geschiedenis van zijn familie te schrijven. Wat hij eigenlijk wil, is de waarheid achterhalen over de verdwijning van Harriet.


Slot: Bed & Breakfast

NPO 1
20:35 uur

In de laatste aflevering van dit seizoen van Bed & Breakfast testen b&b-houders uit Noord-Brabant en Zeeland elkaars onderneming. Mari en Annette hebben sinds 2019 een b&b in een voormalige paardenstal. De kamers zijn CO2-neutraal gebouwd. Ze nemen hun gasten mee suppen. Daarna reist het gezelschap door naar Zeeland, waar Fokko en Tanja een verblijf met een spiritueel tintje tintje hebben, met een floatingcabine en hydromassage. De reist eindigt bij Kristien en Luc.


Slot: Familie Gillis: massa is kassa

SBS 6
22:00 uur

In de laatste aflevering van de realityserie Familie Gillis: massa is kassa nadert het hoogseizoen in de parken van de familie zijn einde. Veel vaste gasten nemen afscheid en het wordt tijd voor het grote onderhoud. Ook worden er alweer voorbereidingen getroffen voor het nieuwe seizoen. Ondertussen gaat Peter sporten met zijn vriend Frans Duijts en hij trakteert Nicole op een verrassend romantisch uitje.


Oorlogsfilm: The Hurt Locker

Veronica
22:00 uur

Op Veronica is de oorlogsthriller The Hurt Locker te zien. Een groep Amerikaanse elitesoldaten is in Irak belast met een levensgevaarlijke opdracht: bommen ontmantelen in het heetst van de strijd. Wanneer sergeant James de leiding krijgt over een getraind ontmijningsteam, sleept hij zijn ondergeschikten roekeloos mee in een dodelijk kat-en-muisspel met de vijand. De dood laat hem schijnbaar onverschillig. Terwijl de mannen hun losgeslagen leider onder controle proberen te houden, explodeert de stad in chaos...


Nieuw: Tiki Taka Touzani

NPO 3
22:10 uur

Straatvoetballer en presentator Soufiane Touzani gaat in zijn programma Tiki Taka Touzani langs bij bekende Nederlandse profvoetballers voor een een-tweetje met én zonder bal. Touzani interviewt de voetballers op zijn eigen sprankelende manier en daagt ze uit voor trucs en challenges. In de komende weken daagt Soufiane onder anderen Lieke Martens, Robin van Persie en Mohamed Ihattaren uit.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa, start Tiki Taka Touzani of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier