Romantische thriller The Adjustment Bureau zie je zaterdag op België Eén

Romantische thriller The Adjustment Bureau zie je zaterdag op België Eén
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

De filmgenres 'romantiek' en 'thriller' lijken op het eerste oog onverenigbaar, maar de enerverende film The Adjustment Bureau flikt het om ze samen te voegen. Deze fraaie film is maandag te zien op Net5 en je kunt The Adjustment Bureau streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis.

Het verhaal
David Norris is een charismatische praatjesmaker en politicus. Hij lijkt voorbestemd om ooit een grootse, politieke carrière uit te bouwen en staat op het punt om een zetel te bemachtigen in de Amerikaanse senaat. Op een dag ontmoet hij de mysterieuze en beeldschone balletdanseres Elise Sellas, en dat verandert zijn leven ingrijpend. David komt erachter dat hun relatie door enkele bizarre omstandigheden nooit echt van de grond komt. Hij vermoedt dat er iets of iemand probeert hen uit elkaar te houden.

Beoordeling Gids.tv: ★★★
Naast romantiek en thriller gooit regisseur George Nolfi in The Adjustment Bureau nóg een genre in de mix: science fiction. Door de mengelmoes die ontstaat laat de film op sommige momenten nog wel wat te wensen over op het gebied van geloofwaardigheid, maar de kijkers die dit aspect in hun brein kunnen uitschakelen gaan een heerlijk, spannend filmavondje tegemoet. Matt Damon en Emily Blunt schitteren in de hoofdrollen en een speciale vermelding gaat naar de schitterende muziek van Thomas Newman, die eigenlijk altijd goed werk levert.

Cast
Naast Matt Damon (Ford v Ferrari) en Emily Blunt (Mary Poppins Returns) zijn ook Anthony Mackie (Avengers: Endgame), John Slattery (Spotlight) en Michael Kelly (House of Cards) te zien in The Adjustment Bureau. Deze film is geregisseerd door George Nolfi.

The Adjustment Bureau (2011) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is maandag 13 juni om 22.20 uur te zien op Net5. Genre: romantiek, science fiction, thriller. Tijdsduur: 106 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV