Nieuwe documentaireserie Typisch Betuwe start maandag op NPO 2

Nieuwe documentaireserie Typisch Betuwe start maandag op NPO 2
Een kijkje in het rivierengebied

Kijktip :

Vanaf maandag 12 oktober is er weer een nieuwe serie van Typisch te zien op NPO 2. De komende weken krijgen we een kijkje in het leven van een aantal markante inwoners van de Betuwe, het prachtige rivierengebied op de grens van de provincies Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland.

Typisch Betuwe gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kersen
Midden tussen de grote rivieren de Waal en de Lek ligt de Betuwe, een schitterend gebied. Als er één aspect is waar de Betuwe bekendheid door geniet, zijn het wel de vermaarde kersen. Niet voor niets is de bekendste inwoners van deze streek in heel Nederland bekend: Flipje, de man met een eigen museum. Wekenlang volgde Typisch vrijwilligers van het Flipje Museum in Tiel.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van Typisch Betuwe maken we kennis met onder anderen Truus en haar zoon Boudewijn. Zij bewonen samen het Chateau Deux Chevaux. Truus en Boudewijn hebben een bijzondere band door hun gezamenlijke liefde voor auto's - in het bijzonder het lelijke eendje. Ook ontmoet Typisch artiest Don Piero, die door zijn tijgerkleding een bijzondere verschijning is.

Typisch Betuwe is vanaf maandag 12 oktober elke maandag tot en met donderdag rond 19.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de afleveringen van Typisch Betuwe terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe documentaireserie Typisch Betuwe start maandag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV