Samen met Gordon naar Ameland: maandag in Waar is De Mol?

Samen met Gordon naar Ameland: maandag in Waar is De Mol?
Johnny de Mol op reis met BN'ers

Kijktip :

Het nieuwe - en laatste - seizoen van Waar is De Mol? is anders dan anders, en dat heeft alles te maken met het coronavirus. Johnny de Mol moet dit keer 'gewoon' in Nederland op reis met zijn bekende gasten. Op maandag 12 oktober is dat Gordon, met wie Johnny gaat uitwaaien op Ameland.

Waar is De Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Vliegtuigliefhebber
De aflevering van Waar is De Mol? met Gordon is vóór de gewelddadige overval die hem trof opgenomen, en dus is de entertainer de vrolijkheid zelve. Hij houdt wel van zonnige strandvakanties en is ook een echte vliegtuigliefhebber. Ameland heeft ook een eigen vliegveldje, en dus vliegt hij Johnny eigenhandig naar het prachtige Waddeneiland. Daar zetten de heren de boel flink op stelten.

Tekst gaat verder onder video's.

Tentje
Gordon is een luxepaard, en dus moet hij even slikken wanneer hij het tentje ziet waarin hij de nacht moet doorbrengen. Kan hij het eerste kampeeravontuur in zijn leven aan? Op het Waddeneiland is ook uitgebreid de tijd en ruimte voor openhartige gesprekken. Gordon vertelt over zijn voortdurende strijd met alcohol en drugs. De afkickkliniek waar hij zat heeft hem niet de rust gebracht die hij hoopte te vinden. Ook zijn liefdesleven wordt uitvoerig besproken.

Waar is De Mol? is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Waar is De Mol? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samen met Gordon naar Ameland: maandag in Waar is De Mol? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier