Vanavond op tv: finale Hit the Road en start Alleen Elvis blijft bestaan

Vanavond op tv: finale Hit the Road en start Alleen Elvis blijft bestaan
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 10 oktober

Kijktip :

Vanavond zie je op SBS 6 de finale van het eerste seizoen Hit the Road. Het belooft een emotionele uitzending te worden, waarin de acht finalisten voor de laatste keer hun verhaal mogen doen. Ook start Alleen Elvis blijft bestaan waarin vanavond Tommy Wieringa bijzondere beeldfragmenten meeneemt. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 10 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Romantische film: The Adjustment Bureau

Eén
21:22 uur

Vanavond kun je de romantische sciencefictionthriller The Adjustment Bureau van George Nolfi zien, gebaseerd op een verhaal van Philip K. Dick. Emily Blunt en Matt Damon vertolken de hoofdrollen van een danseres en een politiek leider die door mysterieuze krachten uit elkaar gehouden worden. Deze autoritaire controle moeten zij zien te doorbreken.


Finale: Hit the Road

SBS 6
21:30 uur

De afgelopen weken eindigden allerlei emotionele en grappige verhalen in bijzondere zangperformances in de auto in het programma Hit The Road. Gordon, Edsilia Rombley, Roel van Velzen en Nick & Simon reden door het land om zingende passagiers met een bijzonder verhaal op te pikken. In de finale van het muziekprogramma Hit the Road treden de acht beste zangers en zangeressen uit de auditierondes op in een grote zaal en vertellen ze nog één keer hun bijzondere verhaal.


Alleen Elvis blijft bestaan: Tommy Wieringa

Canvas
22:11 uur

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van het Vlaamse programma Alleen Elvis blijft bestaan is de Nederlandse schrijver Tommy Wieringa te gast. Het programma is een soort Zomergasten. Aan de hand van prikkelende, inspirerende en ontroerende beeldfragmenten vertellen de gasten in Alleen Elvis blijft bestaan over wat de beelden met hen deden en hoe ze een leidraad zijn in hun leven.


Cabaret: Hans Liberg - Tralalala

NPO 1
22:20 uur

Tralalala is een cabaretshow van Hans Liberg, de internationaal gelouwerde muziekkomiek. Met Tralalala heeft hij in 2017 zijn laatste voorstelling gespeeld. Het is een supra-internationale show, vol humor en met muziek overal vandaan, op tientallen instrumenten, die Hans Liberg zoveel mogelijk zelf zal bespelen. En ondertussen leer je er ook nog wat van. Dé ideale muziekles.


Docu: Het New York van kunstenaar Richard Estes

NPO 2
23:15 uur

Het New York van kunstenaar Richard Estes is een documentaire over kunstenaar Richard Estes, die eind jaren 60 doorbrak met de destijds dominante beweging van het abstract expressionisme in de schilderkunst. Ook speelde hij een sleutelrol bij de herwaardering van realistische kunst. De verstilde New Yorkse straatgezichten van Richard Estes tonen een hyperrealistische werkelijkheid, met licht dat kristalhelder weerspiegelt in het glas van winkeletalages, cafés en kantoorgebouwen. Nu, op 87-jarige leeftijd, is hij klaar om de technieken en inspiratie achter zijn kunst te onthullen.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: finale Hit the Road en start Alleen Elvis blijft bestaan of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier