Waargebeurde en indrukwekkende Only The Brave maandag op RTL 7

Waargebeurde en indrukwekkende Only The Brave maandag op RTL 7
Na 9/11 het grootste verlies van brandweermannen in Amerika

Kijktip :

Een maand geleden nog waren er hevige bosbranden in het westen van de Verenigde Staten. Elk uur vloog er alleen al in Californië een gebied ter grootte van 1000 voetbalvelden in brand. Het verhaal van Only The Brave gaat over de brandweermannen die in 2013 in echte helden veranderen. Op maandag 19 oktober is de film Only The Brave op RTL 7 te zien. Ook kun je de Only The Brave streamen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Het verhaal
Granite Mountain Hotshots zijn echte Amerikaanse helden. Onder leiding van hoofdopzichter Eric Marsh (Josh Brolin) waken ze over levens, huizen en alles wat dierbaar is. Terwijl de meesten van ons voor gevaar vluchten, rennen deze mannen er juist naartoe. Als team ontwikkelen ze een unieke band met elkaar die op de proef wordt gesteld door één noodlottig vuur: de levensgevaarlijke bosbranden van Yarnell Hill in 2013.

Miles Teller en Josh Brolin in de film 'Only The Brave'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Het indringende en waargebeurd verhaal van de Granite Mountain Hotshots, een eenheid van lokale brandweermannen, is bijzonder goed. Door hun vastberadenheid, opoffering en drang om families, gemeenschappen en het land te beschermen. Die goede film komt mede tot stand door het sterke acteerwerk van Josh Brolin, maar ook Jeff Bridges is prachtig in zijn rol als Duane Steinbrink. Ook Donut (Miles Teller), een jonge jongen met een drugsverleden en kersverse vader van een meisje, is een rol die de film écht goed maakt. De digitale bosbranden zien er goed uit, waardoor deze heldenfilm nóg krachtiger wordt. En gek genoeg valt er ook nog wat te lachen. Een aanrader als je van waargebeurde rampenfilms houdt met helden die absoluut deze eer verdienen om gezien te worden.

Cast
Naast Josh Brolin (Deadpool 2) zijn ook Jeff Bridges (Hell or High Water), Jennifer Connelly (Blood Diamond), Taylor Kitsch (John Carter), Andy MacDowell (Footloose), Miles Teller (Whiplash) en James Badge Dale (Shame) te zien in deze film. De regie is voor Joseph Kosinski (Tron: Legacy).

Only The Brave is op maandag 19 oktober om 20:30 uur te zien op RTL 7. Genre: Actie, Drama, Biografie. Tijdsduur: 134 minuten. IMDb-score: 7,6.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waargebeurde en indrukwekkende Only The Brave maandag op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen