Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 42

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 42
Kijktips voor 10 t/m 17 oktober

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!

1. The Haunting of Bly Manor (Netflix)

het vervolg op de serie The Haunting of Hill House (2018). De anthologieserie vertelt elk seizoen een ander verhaal. Dit keer een romantisch spookverhaal, gebaseerd op het werk van de schrijver Henry James. Bekijk hier waar je The Haunting of Bly Manor kunt streamen.

Lees hier de serierecensie van The Haunting of Bly Manor.

2. Hubie Halloween (Netflix)

Hubie (Adam Sandler) woont in Salem bij zijn moeder en zorgt er elk jaar voor dat iedereen veilig Halloween kan vieren. De medebewoners zijn dit hem niet altijd dankbaar en hij heeft de politie (Kevin James) zo vaak gebeld, dat deze hem nu actief vermijdt. Bekijk hier waar je Hubie Halloween kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van Hubie Halloween.

3. The Right Stuff (Disney+)

Het ongelooflijke verhaal van de begindagen van het Amerikaanse ruimteprogramma, gebaseerd op de iconische bestseller van Tom Wolfe. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog kiest de nieuw gevormde NASA zeven toptestpiloten van het leger om astronaut te worden. Bekijk hier waar je The Right Stuff kunt streamen.

4. The Silence of the Lambs (Videoland, 11 oktober)

De jonge FBI-agente Clarice Starling wordt op de zaak van een vermoord meisje gezet en komt op het spoor van een seriemoordenaar. Ze zoekt hulp bij de dokter Hannibal Lecter, een briljante maar levensgevaarlijke psychopaat die opgesloten zit wegens kannibalisme. Bekijk hier waar je The Silence of the Lambs kunt streamen.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.

5. Evil Eye (Prime Video, 13 oktober)


Film uit de 'Welcome to the Blumhouse'-reeks. Een schijnbaar perfecte romance verandert in een nachtmerrie wanneer een moeder ervan overtuigd raakt dat het nieuwe vriendje van haar dochter een duistere band heeft met haar eigen verleden. Lees hier waar je Evil Eye kunt kijken.

6. Nocturne (Prime Video, 13 oktober)


Film uit de 'Welcome to the Blumhouse'-reeks. In de zalen van een elite-kunstacademie begint een timide muziekstudent haar meer volleerde en extraverte tweelingzus te overtreffen als ze een mysterieus notitieboekje ontdekt dat toebehoorde aan een onlangs overleden klasgenootje. Lees hier waar je Nocturne kunt kijken.

7. A Babysitter's Guide To Monster Hunting (Netflix, 15 oktober)


Als monsters haar oppaskind ontvoeren, wordt babysitter Kelly Ferguson ingehuurd door een geheim genootschap om kinderen te beschermen die de wereld zullen veranderen. Bekijk hier waar je A Babysitter's Guide to Monster Hunting kunt streamen.

8. Lieve Mama, S1 (Videoland, 15 oktober)


De verpleegkundige Helen is getrouwd met de succesvolle horecaondernemer Werner. De 18-jarige Ralf zich meesleuren in een crimineel plan om de woning van Helen en Werner te overvallen. Op de avond van de overval ontvouwt zich een horrorscenario. Op dat moment is de nachtmerrie voor Helen echter pas net begonnen. Bekijk hier waar je Lieve Mama kunt streamen.

9. The Trial of the Chicago 7 (Netflix, 16 oktober)


Zeven mensen die worden aangeklaagd vanwege de opstand op de Democratische Nationale Conventie in Chicago Illinois in 1968. Het begon als een vredige demonstratie maar werd een op de televisie zichtbaar bloedbad, nadat de politie en de Nationale Garde grof geweld gebruikte tegen de menigte. Bekijk hier waar je The Trial of the Chicago 7 kunt streamen.

10. Clouds (Disney+, 16 oktober)


De 17-jarige Zach Sobiech is een vrolijke, muzikaal talentvolle middelbare scholier in zijn laatste schooljaar. Zijn leven staat op z'n kop wanneer hij hoort dat zijn kanker is uitgezaaid, waardoor hij nog maar 6 maanden te leven heeft. Lees hier waar je Clouds kunt kijken.

11. Onward (Disney+, 16 oktober)


De film speelt zich af in een voorstedelijke fantasie-wereld, bewoond door elfen, trollen en eenhoorns. Twee tienerelfen onderzoeken of er nog steeds magie bestaat die hun vader terug kan brengen uit de dood. Lees hier waar je Onward kunt kijken.

12. Star Trek: Discovery, S3 (Netflix, 16 oktober)


De crew van de USS Discovery ontdekken nieuwe werelden en bevolkingen. Ze komen in aanraking met een koude oorlog tussen hun United Federation of Planets en het nieuw gevormde Klingon Rijk. Bekijk hier waar je Star Trek: Discovery kunt streamen.

13. Saving Notre Dame (Disney+, 16 oktober)


Deze documentaire toont de nasleep van de verwoestende brand en de ongekende reddingsoperatie die moest voorkomen dat de onstabiele Parijse kathedraal zou instorten. Bekijk hier waar je Saving Notre Dame kunt streamen.

14. Grand Army (Netflix, 16 oktober)


Vijf leerlingen op de grootste openbare highschool in Brooklyn proberen in een chaotische wereld te presteren, te overleven, los te breken en de toekomst te grijpen. Bekijk hier waar je Grand Army kunt streamen.

15. Aquaman (Netflix, 17 oktober)


Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de 7 Zeeën. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte die de zee vernietigt en de spanningen binnen zijn eigen onderwaterrijk. Bekijk hier waar je Aquaman kunt kijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 42 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier