Tijd voor Max viert maandag 15-jarig jubileum Omroep Max

Tijd voor Max viert maandag 15-jarig jubileum Omroep Max
Jan Slagter en MAX-presentatoren te gast

Kijktip :

Omroep MAX is dit jaar vijftien jaar te zien en horen op radio en televisie. Dat viert de omroep met een speciale uitzending van Tijd voor MAX, die volledig in het teken staat van dit jubileum. Die speciale uitzending is maandag om 17.10 uur te zien op NPO 1.

In de speciale uitzending zit MAX-directeur Jan Slagter met verschillende presentatoren aan tafel bij Martine en Sybrand en wordt, aan de hand van fragmenten, teruggeblikt op de afgelopen jaren.

Presentatoren
Een select aantal MAX-presentatoren is aanwezig om het feestje te vieren. Zij representeren een grotere groep presentatoren van MAX, die de afgelopen 15 jaar belangrijk zijn geweest voor de omroep. Dit zijn de presentatoren:

André van Duin

Cabaretier, kleinkunsteraar, presentator

Henkjan Smits
Huub Stapel
Janny van der Heijden
Özcan Akyol
Jeanine Janssen

Heel Holland Bakt
Samen met hun gasten blikken Martine en Sybrand - aan de hand van leuke, mooie en bijzondere fragmenten - terug op het verleden. En uiteraard nemen we ook alvast een voorschot op de toekomst. Winnares van Heel Holland Bakt seizoen 7, Anouk Glaudemans, bakt speciaal voor de gelegenheid een feestelijke taart.

De speciale editie van Tijd voor MAX is op maandag 12 oktober om 17.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt de uitzending van Tijd voor MAX terugkijken op Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor Max viert maandag 15-jarig jubileum Omroep Max of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen