Nieuwe Videoland-versie van Temptation Island vanaf 26 november te zien

Nieuwe Videoland-versie van Temptation Island vanaf 26 november te zien
Kaj Gorgels en Monica Geuze presenteren Temptation Island: Love or Leave

Nieuws :

Vanaf donderdag 26 november is het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave te zien bij Videoland. Monica Geuze en Kaj Gorgels nemen de presentatie van de vernieuwde versie voor hun rekening waarbij niet de vraag is of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware zijn.

Is hij of zij de ware? Of is er toch iemand die beter bij mij past? Dat zijn de grote vragen in de vernieuwde editie van Temptation Island: Love or Leave. De koppels geven elkaar aan de start de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn.

Diepere connectie
De partners gaan als het ware als ‘single’ het avontuur aan. Deze keer geen verleiders maar vrijgezellen op zoek naar een serieuze relatie. Tijdens de dates krijgen de singles en de partners de kans om een diepere connectie aan te gaan. Ze hebben als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon om op die manier een beter mens te worden, zowel voor hun partner als voor zichzelf.

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 november iedere donderdag bij Videoland te zien. Bekijk hier waar je Temptation Island: Love or Leave kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV