Feyenoord - Sparta live op tv

Feyenoord - Sparta live op tv
Een echte Rotterdamse derby om van te smullen

Sport :

Op zondag 18 oktober spelen Feyenoord en Sparta in de vijfde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Sparta

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De Rotterdammers zijn misschien wel de meestbesproken club van de Eredivisie. Ze staan weer bovenaan in de vaderlandse competitie, maar zowel coach als spelers zijn nog regelmatig ontevreden over het spel. Daarnaast moeten ze hun trouwe Legioen in het stadion missen.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Sparta
Dat Sparta veruit de minst presterende Rotterdamse club in de Eredivisie is, mag geen geheim heten. Toch zijn de Kasteelheren niet per se kansloos: In 2019 speelde Sparta in de Kuip nog gelijk. Van de vorige acht competitiewedstrijden tegen Feyenoord won Sparta er overigens maar eentje.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 11.30 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 1. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - Sparta is zondag 18 oktober om 12.15 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - Sparta live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen