PEC Zwolle - PSV live op tv

PEC Zwolle - PSV live op tv
PSV moet in Zwolle punten pakken

Sport :

Op zondag 18 oktober spelen PSV en PEC Zwolle in de vijfde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Mac3Park in Zwolle. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten PEC Zwolle - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
PSV start deze zondag met drie gloednieuwe spelers: 2 uit Duitsland en één uit Engeland. Ze zullen waarschijnlijk niet alle drie in de eerste wedstrijd meespelen, maar misschien gaan we het debuut van Mario Götze deze week al wel zien!

Bekijk het complete speelschema van PSV.

PEC Zwolle
PEC Zwolle doet het best redelijk in de Nederlandse competitie. Ze staan op de negende plaats en wonnen al van Heerenveen en Sparta. Een erg goed vooruitzicht heeft Zwolle deze week overigens niet: In 2019 won PSV met 4-1 en 0-4.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.30 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PEC Zwolle - PSV is zondag 18 oktober om 16.45 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op PEC Zwolle - PSV live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen