Tv-premières The Wolf Of Wall Street en Mission: Impossible V op RTL 4

Tv-premières The Wolf Of Wall Street en Mission: Impossible V op RTL 4
Ook Nederlandse films in première

Kijktip :

Naast een aantal Nederlandse tv-premières, zendt RTL 4 in de maand januari ook twee Hollywood-blockbusters voor het eerst uit op televisie: The Wolf Of Wall Street en Mission: Impossible - Rogue Nation.

In de drie uur durende kaskraker The Wolf Of Wall Street speelt Leonardo DiCaprio de malafide beursmakelaar Jordan Belfort. Jordan is ontzettend ambitieus en een echte geldwolf. Hij verhuist in de jaren 80 naar Wall Street en al snel verdient hij op slinkse wijze bijna een miljoen per week. Het vele geld leidt tot een leven vol overdaad: prostituees, uitzinnige feesten, peperdure bolides en bergen drugs. Belfort en zijn collega’s verdienen meer geld dan ze kunnen uitgeven. Ze verzinnen een inventieve manier om het geld wit te wassen via een bank in Zwitserland. Aanklachten wegens fraude en corruptie zorgen ervoor dat zijn leven steeds meer onder druk komt te staan.

The Wolf Of Wall Street is op zondag 7 januari om 20:00 uur te zien op RTL 4.

RTL 4 zendt ook de tv-première van Mission: Impossible - Rogue Nation uit. In het vijfde deel van de Mission: Impossible-reeks gaat Tom Cruise als geheim agent Ethan Hunt de strijd aan met het onrecht. In de nasleep van de ravage die Ethan Hunt en zijn Impossible Mission Force (IMF) hebben aangericht in Moskou, acht CIA-directeur Alan Hunley (Alec Baldwin) het tijd om deze geheime organisatie voor goed op te heffen. Iedereen gaat per direct bij de CIA werken, waaronder techneut Benji Dunn (Simon Pegg) en IMF-agent William Brandt (Jeremy Renner). Ethan Hunt is echter spoorloos tot ergernis van directeur Hunley. Hunt reist de wereld rond en is er steeds meer van overtuigd dat er een terroristische organisatie genaamd 'Het Sydicaat' verantwoordelijk is voor de grote reeks aanslagen van de laatste tijd. Wanneer hij via de aantrekkelijke Ilsa Faust (Rebecca Ferguson) de mogelijkheid heeft om 'Het Syndicaat' van binnenuit de vernietigen, aarzelt hij geen moment. De missie moet slagen, onmogelijk of niet.

Mission: Impossible - Rogue Nation is op zondag 14 januari om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Daarnaast zijn in de komende weken ook nog een paar Nederlandse tv-premières te zien op RTL 4, te beginnen met Bon Bini Holland. In die film speelt Jandino Asporaat speelt Robertico Florentina, een brutale en charmante oplichter uit Curaçao. Als hij per ongeluk een gevaarlijke crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland. Wanneer Robertico de mooie Noëlla Maduro (Liliana de Vries) ontmoet en ontdekt haar vader Ken Maduro (Dennis Rudge) een rijke zakenman is, krijgt Robertico een plan.

Bon Bini Holland is op donderdag 4 januari om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Ook de films Mannenharten 2 en De Ontsnapping beleven hun tv-debuut.

Mannenharten 2 is op donderdag 11 januari om 20:30 uur te zien op RTL 4.

De Ontsnapping is op donderdag 18 januari om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV