Vanavond op tv: nieuwe aflevering Chateau Meiland, Gordon in Waar is De Mol?

Vanavond op tv: nieuwe aflevering Chateau Meiland, Gordon in Waar is De Mol?
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 12 oktober

Kijktip :

SBS6 heeft weer een vermakelijke avond ingepland voor de tv-kijker, met achtereenvolgens een nieuwe aflevering van kijkcijferkanon Chateau Meiland en Waar is De Mol? met Gordon. Verder onder meer de geweldige film The Hateful Eight. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 12 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Typisch Betuwe

NPO 2
19:20 uur

De documentaireserie Typisch gaat vanaf vandaag verder met een reeks van twaalf afleveringen in het rivierengebied de Betuwe. De komende drie weken is het gewone leven van bijzondere streekbewoners te volgen. In de eerste aflevering zijn onder anderen moeder Truus en zoon Boudewijn te zien. Samen bewonen ze Chateau Deux Chevaux. Hun liefde voor auto's, vooral het lelijke eendje, schept een bijzondere band tussen moeder en zoon.


Westernfilm: The Hateful Eight

NPO 3
20:25 uur

NPO 3 zendt vanavond de western The Hateful Eight uit. Premiejager John Ruth is met een voortvluchtige, Daisy Domergue genaamd, op weg naar een dorpje dat luistert naar de naam Red Rock om haar voor het gerecht te slepen. Onderweg komen ze twee mannen tegen, ex-majoor en berucht premiejager Marquis Warren en Chris Mannix, een zuiderling die beweert de nieuwe sheriff van het dorp te zijn. Vanwege een hevige sneeuwstorm worden ze gedwongen te schuilen in Minnie's Haberdashery, een tussenstop die zich bevindt op een bergpas.


Docu: De Zandvoort Formule

NPO 2
20:25 uur

Na 35 jaar keert de Grand Prix van de Formule 1 terug naar Zandvoort. In de documentaire De Zandvoort Formule laat regisseur Wytzia Soetenhorst door de ogen van betrokken bestuurders, dorpelingen, ondernemers en de plaatselijke boswachter zien hoe het dorp zich voorbereidt op de meest duurzame race uit de geschiedenis. Onder leiding van eigenaar prins Bernhard van Oranje en sportief directeur Jan Lammers wordt Circuit Zandvoort in razend tempo verbouwd om aan de hoge eisen van de Grand Prix-organisatie te voldoen.


Chateau Meiland: fotoshoot Maximes modelijn

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Chateau Meiland blijkt Martien Meiland een natuurtalent als fotograaf voor de fotoshoot van Maximes modelijn. De modelijn van Maxime is klaar voor de verkoop, er moeten alleen nog even foto's worden gemaakt met haarzelf als model. Ze hoopt op een leuke fotoshoot buiten met stel koeien, maar die staan net vandaag niet in de wei. Martien heeft een beter idee: wat is nou een mooier decor dan het chateau? Uit de losse pols schiet hij een paar plaatjes - en hij blijkt een natuurtalent. Mode en styling zijn nu eenmaal zijn passie.


Waar is De Mol?: Gordon op Ameland

SBS 6
21:30 uur

In de tweede aflevering van de reeks Waar is De Mol? in Nederland gaat Johnny de Mol met presentator en zanger Gordon naar Ameland. Gordon houdt wel van zonnige strandbestemmingen en daarbij heeft Ameland ook een vliegveldje. Gordon blijkt namelijk een enorme vliegtuigliefhebber te zijn en vliegt Johnny eigenhandig naar dit prachtige stukje Nederland. Op Ameland zetten de heren de boel flink op stelten.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe aflevering Chateau Meiland, Gordon in Waar is De Mol? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier