Nieuw seizoen Nachtdieren met Ryanne van Dorst start dinsdag op NPO 3

Nieuw seizoen Nachtdieren met Ryanne van Dorst start dinsdag op NPO 3
Op pad in het holst van de nacht

Kijktip :

Vanaf dinsdag 13 oktober is Ryanne van Dorst terug met een nieuw seizoen van haar programma Nachtdieren. Hierin gaat ze in het holst van de nacht op pad om mensen te ontmoeten die dan nog wakker zijn. Dat levert zowel hilarische als ontroerende gesprekken op.

Nachtdieren gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Haarlem
Het nieuwe seizoen gaat van start in de omgeving van Haarlem en tijdens de midzomernacht, de kortste nacht van het jaar. Ryanne rijdt van de chique, luxueuze wijken in Haarlem tot aan het strand van Bloemendaal - en weer terug. In deze welgestelde omgeving ontmoet ze de reddingsbrigade, die aan de kust in touw is voor een oefening. Ook belandt ze op een verscholen camping in de duinen.

Twee geliefden
Op de camping ontmoet ze Marieke, die Ryanne uitnodigt in haar tent om samen met haar twee geliefden Anton en Frank te vertellen over hun zestien jaar durende, open relatie. Vervolgens loopt ze in het centrum van de hoofdstad van Noord-Holland kunstenaar Cees Krijnen tegen het wankele lijf. Zijn verhaal raakt haar ontzettend, wat Cees is twee dierbaren kwijtgeraakt en vooral 's nachts rouwt hij om hen.

Het nieuwe seizoen van Nachtdieren is vanaf dinsdag 13 oktober wekelijks om 21.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nachtdieren terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV