Nieuw seizoen TV Show trapt dinsdag af met minister van Financiën Wopke Hoekstra

Nieuw seizoen TV Show trapt dinsdag af met minister van Financiën Wopke Hoekstra
Ivo Niehe bezoekt Hoekstra en zijn partner

Kijktip :

Vanaf dinsdag 13 oktober is het feest op NPO 1, want dan begint Ivo Niehe - die afgelopen donderdag de Televizier Oeuvre Award won - aan het veertigste seizoen van zijn TV Show. In de eerste aflevering van het jubileumseizoen bezoekt Niehe minister van Financiën Wopke Hoekstra.

TV Show gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Twee gesprekken
De ontmoetingen met minister Wopke Hoekstra van het CDA en zijn partner Liselot hadden een uniek karakter, want Niehe sprak ze niet één maar twee keer. De eerste afspraak vond vlak voor de uitbraak van de coronacrisis plaats, toen er nog geen sprake was van de lockdown die ons land trof. Het tweede gesprek hield Niehe tijdens het laatste tweekend voor deze uitzending. De tweede coronagolf heeft ons land op dat moment al bereikt.

Diepe zakken
Hoe hebben Hoekstra en zijn partner elkaar leren kennen? Wat is de reden dat hij zijn topbanen bij Shell en McKinsey achter zich liet voor de politiek? En hoe diep zijn de zakken van de minister nog, nu het virus ons waarschijnlijk nog maanden in zijn greep zal houden? Verder ziet Niehe hoe Hoekstra's dagelijkse leven er uit ziet, met vier kinderen. Ook vraagt hij het stel naar hun voorgenomen huwelijk, dat ze blijven uitstellen vanwege Covid.

Jubileum
Ook in het veertigste seizoen van de TV Show bezoekt Niehe weer bekende, inspirerende personen uit binnen- en buitenland voor diepgaande gesprekken. Er wordt echter ook stilgestaan bij het veertigjarig bestaan van het programma: Niehe deelt persoonlijke herinneringen en geeft inzicht in serieuze en triviale zaken rond het maken van zo'n lange serie.

Het nieuwe seizoen van de TV Show is vanaf dinsdag 13 oktober wekelijks 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van de TV Show terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen TV Show trapt dinsdag af met minister van Financiën Wopke Hoekstra of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV