Lingo is vanaf maandag 12 oktober weer terug op SBS6

Lingo is vanaf maandag 12 oktober weer terug op SBS6
Woordspelletje met Jan Versteegh keert terug

Kijktip :

Hoewel de terugkeer van Lingo op SBS6 een groot succes was, verdween het programma toch enige tijd uit de programmering. Vanaf maandag 12 oktober kunnen liefhebbers hun hart weer ophalen, want Lingo is elke werkdag weer om 19.00 uur te zien.

Lingo gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Coronaproof
Het programma wordt nog altijd coronaproof opgenomen, en dat betekent dat er tijdens de opnames rekening wordt gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Niet alleen wordt de anderhalve meter-regel in acht genomen, ook worden de ballen na elke opname gedesinfecteerd. Gelukkig verandert er voor de rest weinig aan het concept.

Woorden raden
En dat betekent dat de kandidaten weer allerlei vijf-, zes- en zevenletterwoorden moeten raden. Daarmee kunnen ze geld verdienen en de kandidaten met de hoogste pot spelen uiteindelijk de finale, waarin ze kans maken op mooie prijzen. Jan Versteegh maakt opnieuw zijn opwachtig als presentator en uiteraard is ook jurylid JP weer van de partij.

Lingo is vanaf maandag 12 oktober elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Lingo terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lingo is vanaf maandag 12 oktober weer terug op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen