Maandag in De Vooravond: Ernst Kuipers en Tamara van Ark luiden de noodklok

Maandag in De Vooravond: Ernst Kuipers en Tamara van Ark luiden de noodklok
De gasten van maandag 12 oktober

Kijktip :

Het aantal coronabesmettingen in Nederland blijft onverminderd oplopen, en dus komen er ook steeds meer ziekenhuisopnames bij. De reguliere zorg komt daardoor in het gedrang en dus luiden onder anderen Ernst Kuipers en Tamara van Ark de noodklok in De Vooravond. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in De Vooravond - maandag 12 oktober

  • De coronacrisis legt weer teveel druk op de reguliere zorg. Voorzitter Landelijk Netwerk Acute Zorg Ernst Kuipers, minister Tamara van Ark en Marian Kaljouw van de Nederlandse Zorgautoriteit luiden de noodklok.
  • Humberto Tan is niet alleen presentator, maar ook gepassioneerd fotograaf. Hij vertelt wat voor hem de meest iconische foto’s ooit zijn.
  • De Zelfspodcast, Man Man Man en De Krokante Leesmap zijn de populairste podcasts van dit moment. Aan tafel de makers: Sander Schimmelpenninck, Domien Verschuuren, Bas Louissen, Chris Bergström, Marcel van Roosmalen en Noortje Veldhuizen.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV