Maandag in Jinek: Ryanne van Dorst over nieuw seizoen 'Nachtdieren'

Maandag in Jinek: Ryanne van Dorst over nieuw seizoen 'Nachtdieren'
De gasten van maandag 12 oktober

Kijktip :

Vanaf dinsdag 13 oktober is Ryanne van Dorst terug met een nieuw seizoen van haar programma Nachtdieren. Hierin gaat ze in het holst van de nacht op pad om mensen te ontmoeten die dan nog wakker zijn. Wie schuiven er nog meer aan?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - maandag 12 oktober

  • De extra coronamaatregelen die het kabinet morgen bekend gaat maken, zijn deels uitgelekt. Contactsporten worden verboden voor volwassenen, het OV mag alleen nog gebruikt worden voor noodzakelijke reizen en de horeca wordt opnieuw hard geraakt. We bespreken het laatste nieuws met politiek commentator Wouter de Winther, epidemioloog Patrica Bruijning, horecaondernemer Johan de Vos en D66-fractievoorzitter Rob Jetten.
  • Voor de meeste mensen is de nacht het moment om op één oor te liggen. Toch brandt er in sommige huizen nog licht en dwalen er nachtbrakers rond op straat. Die maken kans om Ryanne van Dorst tegen het lijf te lopen, want voor een nieuw seizoen van Nachtdieren ging ze weer op pad in het donker.
  • Jaren geleden besloot Karin Bloemen dat het tijd was om te stoppen met de geheimen en dat het eindelijk tijd was om alles over haar jeugd te vertellen. Arthur Japin schreef het volledige verhaal van het misbruik op in de roman ‘Maar Buiten Is Het Feest’. Het boek was een enorm succes en een film kon niet uitblijven. Karin, Arthur en de drie hoofdrolspelers, Abbey Hoes, Georgina Verbaan en Eelco Smits schuiven vanavond aan.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: Ryanne van Dorst over nieuw seizoen 'Nachtdieren' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier