Serierecensie: Grand Army is simpelere uitvoering van Euphoria

Serierecensie: Grand Army is simpelere uitvoering van Euphoria
Opnieuw tienerdrama op middelbare school

Film :

Vanaf 16 oktober staat de serie Grand Army op Netflix. Ruige coming-of-age series, zowel in het drama als in de komedie, zijn niet meer nieuw. Lukt het deze serie om vernieuwend te zijn? Lees hier de recensie van Grand Army seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Middelbare school
De serie speelt zich af op de grootste openbare middelbare school van Brooklyn. We volgen vijf scholieren, die naast hun eigen persoonlijke problemen ook geconfronteerd worden met maatschappelijke vraagstukken, sociale ongelijkheid en de chaotische grote wereld in het algemeen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
De serie werd in Amerika vergeleken met de twee imponerende jaren '90-series My So-Called Life en Freaks and Geeks. Toch kan het ons niet echt bekoren. Het nieuwe tienerdrama heeft, net als Euphoria in 2019, echt wat te vertellen met en over de jeugd van nu. Helaas vernieuwd de serie niet en draait het, vooral in de eerste afleveringen, om emotie en het ouderwetse spel in bed. 2,5 ster.

Cast
Amir Bageria (Degrassi: Next Class), Maliq Johnson (When They See Us) en vele anderen spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Katie Cappiello (Girl Talk).

Grand Army seizoen 1 is vanaf 16 oktober 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Drama. IMDb-score: 5,9.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Grand Army is simpelere uitvoering van Euphoria of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen