Vanavond op tv: persconferentie Mark Rutte, nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje

Vanavond op tv: persconferentie Mark Rutte, nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 13 oktober

Kijktip :

Met angst en beven wordt uitgekeken naar de persconferentie van Mark Rutte vanavond, waarin hij nieuwe maatregelen gaat aankondigen. Verder onder meer een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 13 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: persconferentie Rutte over coronamaatregelen

SBS 6
19:00 uur

Om 19:00 uur geven premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid een persconferentie over de aanpak van het coronavirus. Er worden strengere maatregelen verwacht. Of een nieuwe lockdown wordt ingevoerd, is afwachten. Het kabinet hoopt zo'n zware maatregel te kunnen voorkomen, meldden ingewijden aan de NOS en RTL Nieuws. Het aantal reisbewegingen en contactmomenten met andere mensen zal wel aangepakt worden.


Volle Zalen: Danny Vera

NPO 2
20:25 uur

Het nieuwe seizoen van Volle Zalen, waarin Cornald Maas theaterpersoonlijkheden tijdens een belangrijke fase in hun leven volgt, begint met een aflevering over zanger Danny Vera. 2020 zou hét jaar worden van Danny Vera (43). De populaire Zeeuwse singer-songwriter stond na zijn megahit Roller Coaster op menig festival prominent geprogrammeerd, zoals op Pinkpop. Door het coronavirus verliep het anders, maar Danny Vera zit bepaald niet in zak en as.


Actiefilm: Baby Driver

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de spectaculaire actiefilm Baby Driver te zien. De film volgt een jonge, getalenteerde chauffeur van vluchtauto's die lijdt aan tinnitus en vertrouwt op het ritme van zijn persoonlijke soundtrack om de beste te kunnen worden. Wanneer hij de vrouw van zijn leven ontmoet, doet hij een poging om uit de criminele wereld te stappen. Een verdoemde overval zorgt er echter voor dat hij voor zijn leven, liefde en vrijheid moet vrezen.


Terug: Het Perfecte Plaatje

RTL 4
20:30 uur

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje gaat van start met meer deelnemers dan ooit. Tien bekende Nederlanders proberen de beste hobby-fotograaf van het stel te worden. In de openingsaflevering maken de kandidaten een bijzonder portret van elkaar om iedereen beter te leren kennen. Voor een highspeed-shoot mogen ze met permissie dingen kapotschieten. Ze laten onder meer een tuinkabouter en een pak melk exploderen.


TV Show: minister Wopke Hoekstra

NPO 1
21:25 uur

Ivo Niehe is terug met een nieuw seizoen van de TV Show. In deze eerste aflevering gaat over het jaar van minister Wopke Hoekstra en zijn partner Liselot. Ivo Niehe zocht het duo twee keer thuis op. De eerste keer kort voor de uitbraak van het coronavirus, toen er nog net geen sprake was van de lockdown waarin het land terecht kwam. Het tweede gesprek met de hoofdpersonen vond plaats tijdens het laatste weekend voor de uitzending.


Terug: Nachtdieren

NPO 3
21:55 uur

Ryanne van Dorst gaat voor het derde seizoen van Nachtdieren op zoek naar uiteenlopende types in het holst van de nacht en dat levert weer hilarische en ontroerende ontmoetingen op. Ryanne trapt het nieuwe seizoen af in de omgeving van Haarlem én tijdens de midzomernacht, ofwel de kortste nacht van het jaar. Ze rijdt van de chique wijken in Haarlem tot aan het strand in Bloemendaal en terug.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: persconferentie Mark Rutte, nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier