Woensdag 14 oktober in Paleis voor een prikkie: verwaarloosd huis

Woensdag 14 oktober in Paleis voor een prikkie: verwaarloosd huis
Brian en Peer wacht flinke klus

Kijktip :

Brian en Peer zijn ook op woensdag 14 oktober weer te zien op SBS6 met een nieuwe aflevering van Paleis voor een prikkie. Deze week wacht de heren weer een flinke klus, want het huis dat ze aantreffen is flink verwaarloosd. Weten ze er weer een paleisje van te maken?

Paleis voor een prikkie gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Kop van Overijssel
Brian en Peer zijn de opvolgers van Frank Jansen en Rogier Smit bij Paleis voor een prikkie, en ze krijgen dezelfde opdracht: een huis voor weinig geld een makeover geven, zodat het er weer prachtig uitziet. Deze week gaat het excentrieke tweetal naar de Kop van Overijssel, waar Christel samen met haar dochters Laura en Sylvana in Steenwijk woont.

Tekst gaat verder onder video's.

Financiële problemen
Door het in huis nemen van haar moeder raakte Christel in grote financiële problemen, en daardoor is het huis waarin ze wonen flink verwaarloosd. Geld voor nieuwe meubels is er niet en het enige lichtpuntje zijn haar mandala's. Brian en Peer krijgen de pittige opdracht om voor 250 euro weer een knus huis te creëren voor Christel en haar gezin.

Paleis voor een prikkie is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Paleis voor een prikkie terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV