Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau te zien in nieuw seizoen Wie het laatst lacht

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau te zien in nieuw seizoen Wie het laatst lacht
Vanaf 7 november op SBS6

Nieuws :

Vanaf zaterdag 7 november is het nieuwe seizoen van de verborgen camerashow Wie het laatst lacht te zien op SBS6. Presentatrice Wendy van Dijk haalt weer de meest bizarre grappen uit met bekende Nederlanders én nietsvermoedende burgers. Dit seizoen met onder anderen Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau.

Wie het laatst lacht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Zinkende boot
Hoe reageren bekende Nederlanders op flinke tegenslag als ze zich onbespied wanen? We krijgen het weer te zien in een nieuw seizoen van Wie het laatst lacht. Van Wesley Sneijder die samen met zijn beste vriend Rolf Sanchez te maken krijgt met een zinkende boot tijdens het vissen tot Yolanthe Cabau die denkt dat haar zus Xelly een lief oud vrouwtje heeft aangereden: er komt van alles voorbij. Zo zien we ook hoe Berget Lewis nog een appeltje te schillen heeft met Edsilia Rombley en haar terugpakt.

Typetjes
Niet alleen BN'ers krijgen het flink voor de kiezen in Wie het laatst lacht, ook onbekende Nederlanders worden geconfronteerd met vreemde, onverwachte en bizarre situaties. Niemand is veilig voor het verborgen cameraprogramma van Wendy van Dijk. Zij heeft gewiekste grappen en hilarische candids bedacht, maar zal ook weer in de huid van een aantal nieuwe typetjes kruipen. Ook daarmee neemt ze nietsvermoedende mensen flink in de maling.

Het nieuwe seizoen van Wie het laatst lacht is vanaf zaterdag 7 november wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Wie het laatst lacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau te zien in nieuw seizoen Wie het laatst lacht of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV