Donderdag in Chateau Meiland: blijft de familie tóch in Frankrijk wonen?

Donderdag in Chateau Meiland: blijft de familie tóch in Frankrijk wonen?
Verbouwing misschien niet op tijd af

Kijktip :

Donderdag (15 oktober) is er een spannende aflevering van Chateau Meiland te zien op SBS6, want het is nu echt twee voor twaalf voor de Meilandjes. Zullen ze de verbouwing van het kasteel wel op tijd af krijgen? Er wordt zelfs getwijfeld om tóch in Frankrijk te blijven wonen.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Bed & breakfast
De familie Meiland wilde in eerste instantie een bed & breakfast beginnen in Frankrijk, maar uiteindelijk bleek het restaureren en inrichten van een oud chateau toch leuker. Het avontuur loopt echter weer op zijn einde en de verhuisdatum komt steeds dichterbij; de familie heeft al een prachtige woonboerderij in het Gelderse dorp Hengelo gekocht. Het wordt echter spannend of de verbouwing van het chateau wel op tijd af is.

Tekst gaat verder onder video's.

Coronacrisis
Het kleine bijhuisje, de gite, heeft al een enorme transformatie ondergaan, maar door de coronacrisis heeft het werk lang stil gelegen. Nog steeds staan er enkele grote klussen te wachten. De meeste ruimtes zijn gelukkig af en Martien doet waar hij het best in is: op eigen wijze de kamers inrichten en stylen. De excentrieke heer des huizes leeft zich zó uit dat de twijfel bij de familie toeslaat bij het zien van het prachtige resultaat. Zullen ze er toch blijven wonen?

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Chateau Meiland: blijft de familie tóch in Frankrijk wonen? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen