Nieuwe realityserie Ik geloof in mij vanaf vrijdag te zien op SBS6

Nieuwe realityserie Ik geloof in mij vanaf vrijdag te zien op SBS6
Ambitieuze artiesten jagen op doorbraak

Kijktip :

In elke dorpskroeg is tegenwoordig wel een lokale volkszanger te vinden, maar slechts weinig van hen weten ook landelijk door te breken met hun Nederlandstalige hits en feestmuziek. De nieuwe realityserie Ik geloof in mij volgt zeven ambitieuze artiesten die dat wél proberen. Dat blijkt echter nog niet zo makkelijk te zijn.

Ik geloof in mij gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Rasentertainers
De zeven artiesten die we de komende weken van nabij zullen volgen staan allemaal op een ander punt in hun carrière. De één begeeft zich al jaren in het schnabbelcircuit, terwijl de ander pas net aan zijn artiestenloopbaan is begonnen. Ze hebben allemaal dezelfde eigenschap: ze zijn ervan overtuigd een rasentertainer te zijn, die op het punt staat om door te breken.

Lees hier wie de artiesten uit Ik geloof in mij zijn.

Coronacrisis
De weg naar succes is echter lang en vol hobbels, dat blijkt wel uit deze realityserie. Hard werken, een flinke dosis creativiteit en altijd in jezelf blijven geloven kunnen je een eind op weg helpen. In de eerste afleveringen laten ze zien hoe hun route naar succes er uit ziet. Ook in Ik geloof in mij slaat de coronacrisis echter onherroepelijk toe: weten deze artiesten dat te overleven?

De nieuwe realityserie Ik geloof in mij is vanaf vrijdag 16 oktober wekelijks om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik geloof in mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe realityserie Ik geloof in mij vanaf vrijdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier