Donderdag in De Vooravond: Daan Schuurmans en Fedja van Huêt over Vliegende Hollanders

Donderdag in De Vooravond: Daan Schuurmans en Fedja van Huêt over Vliegende Hollanders
De gasten van donderdag 15 oktober

Kijktip :

Vanaf aanstaande zondag (18 oktober) is de grootse dramaserie Vliegende Hollanders te zien op NPO 1. Daan Schuurmans en Fedja van Huêt vertellen er vanavond over in De Vooravond. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in De Vooravond - donderdag 15 oktober

  • Er is mogelijk eind volgende maand een razendsnelle coronablaastest. Internist Geert Groenveld geeft bij ons een demonstratie.
  • In de serie Vliegende Hollanders staan de begindagen van de commerciële luchtvaart centraal.Daan Schuurmans en Fedja van Huêt spelen luchtvaart-pioniers Anthony Fokker en Albert Plesman.
  • Bioloog Mátyás Bittenbinder geeft een college over gif, en neemt een krijtstreepschorpioen, een gifkikker en een zaagschubadder mee.
  • 30 jaar geleden schreef Stef Bos de hit 'Papa'. Voor ons aanleiding om in gesprek te gaan met ouders en hun kinderen. Vandaag Carrie en Evert ten Napel.
  • Michael Prins speelt zijn bewerking van het nummer 'Papa'.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De Vooravond: Daan Schuurmans en Fedja van Huêt over Vliegende Hollanders of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier