Nieuw programma Geubels & De Hollanders vanaf zaterdag te zien op RTL 4

Nieuw programma Geubels & De Hollanders vanaf zaterdag te zien op RTL 4
Philippe Geubels onderzoekt onze cultuur

Kijktip :

De Vlaamse komiek Philippe Geubels vergaarde bekendheid in ons land door De slimste mens ter wereld, en hij was sindsdien al te zien in diverse programma's. Vanaf zaterdag 17 oktober is zijn nieuwe show Geubels & De Hollanders te zien op RTL 4.

Geubels & De Hollanders gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Erik van Looy
In dit programma neemt Geubels de Nederlandse en de Nederlandse cultuur onder de loep, maar dat doet hij niet alleen. Samen met Erik van Looy, de presentator van De slimste mens ter wereld en regelmatig te zien als gast in Nederlandse programma's, trekt de Vlaamse cabaretier door ons land om alle eigenaardigheden en gewoontes van de Nederlanders te leren kennen. Hij laat daarbij uitgebreid zijn droogkomische licht schijnen op alle ontdekkingen en ervaringen.

Nathan Rutjes
Op zijn eigen unieke wijze becommentarieerd Geubels zijn ervaringen, en voor een toelichting schakelt hij een panel van honderd Nederlanders in. Daarin zitten onder anderen Fred van Leer, Nathan Rutjes en Roué Verveer. In de eerste aflevering van Geubels & De Hollanders ontdekt Philippe de typisch Hollandse keuken. Is er écht verschil tussen een verse kroket en een kroket uit de muur? Na drie voedselvergiftigingen brengt hij verslag uit.

Het nieuwe programma Geubels & De Hollanders is vanaf zaterdag 17 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Geubels & De Hollanders terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Geubels & De Hollanders vanaf zaterdag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen