Vanavond op tv: nieuw programma Ik geloof in mij, André Rieu op het Vrijthof en meer

Vanavond op tv: nieuw programma Ik geloof in mij, André Rieu op het Vrijthof en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 16 oktober

Kijktip :

Vanaf vanavond is de nieuwe realityserie Ik geloof in mij te zien op SBS6, waarin zeven ambitieuze artiesten worden gevolgd. Iemand die het al helemaal gemaakt heeft, is André Rieu; van hem is vanavond een concert te zien op NPO 1. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 16 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Concert: André Rieu op het Vrijthof 2019

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

Registratie van het honderdste concert van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht. Het wordt een avond vol romantiek van de meest fantastische walsen, zoals An der schönen blauen Donau en de beroemde Second Waltz, mooier dan ooit met 300 dansers die in schitterende kleding over het Vrijthof walsen. Tijdens het concert is er ook een zeer bijzondere en emotionele prijsuitreiking door de burgemeester van Maastricht voor André Rieu.


Louis Theroux: Among Sex Offenders

NPO 3
NPO 3
21:00 uur

Californië pakt seksuele misdadigers stevig aan, ook nadat ze hun straf hebben uitgezeten. Louis Theroux zoekt er in de reportage Among Sex Offenders een aantal op en vraagt zich af of alle maatregelen gerechtvaardigd en efficiënt zijn. Ze mogen niet in de nabijheid van parken en scholen wonen en vaak worden ze gescheiden van hun familie. Ze leven een schimmig bestaan in luizige hotelletjes of op straat.


Nieuw: Trigonometry

BBC First
BBC First
22:00 uur

Vanaf vanavond is de Britse dramaserie Trigonometry acht vrijdagen om 22:00 uur te zien op BBC First. Gemma en Kieran zijn heel erg verliefd, maar het leven in Londen is duur en met liefde kun je geen rekeningen betalen. Om rond te komen besluiten ze een kamer in hun appartement te verhuren aan Ray. Hij blijkt het puzzelstukje te zijn dat hun leven compleet maakt: de drie kunnen het heel goed vinden samen. Maar dan wordt duidelijk dat hun relatie dieper gaat dan vriendschap.


Nieuw: Ik geloof in mij

SBS 6
SBS 6
22:00 uur

In de nieuwe realityserie Ik geloof in mij worden zeven Nederlandse artiesten gevolgd die allemaal heilig in zichzelf geloven. De artiesten staan allemaal op een ander punt in hun carrière en geloven dat ze ras-entertainers zijn die elk moment kunnen doorbreken. Hoe moeilijk die weg naar succes is, blijkt in deze nieuwe realityserie. Hard werken, creativiteit en altijd in jezelf blijven geloven kunnen je een heel eind op weg helpen, merken de artiesten die gevolgd worden.


Romantische komedie: The Big Sick

NPO 3
NPO 3
22:45 uur

NPO 3 zendt vanavond de geweldige romantische comedy The Big Sick uit. De in Pakistan geboren Kumail heeft een relatie met een Amerikaanse vrouw, Emily. Samen moeten ze de verwachtingen zien te overwinnen van zijn familie en hun 1400 jaar oude tradities. Zijn ouders blijven hem onophoudelijk bestoken met potentiële bruiden voor een gearrangeerd huwelijk. Kumail probeert zich staande te houden tussen de twee totaal verschillende werelden.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw programma Ik geloof in mij, André Rieu op het Vrijthof en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier