Nieuwe spelshow Bingo! De 100.000 euro quiz start zaterdag op SBS6

Nieuwe spelshow Bingo! De 100.000 euro quiz start zaterdag op SBS6
Met Jan Versteegh en Martien Meiland

Kijktip :

Vanaf zaterdag 17 oktober presenteert Jan Versteegh een gloednieuwe spelshow op SBS6: Bingo! De 100.000 euro quiz. Hierin strijden zeven kandidaten wekelijks om de hoofdprijs van 100.000 euro. In de uitzending draaft ook Martien Meiland op om thuiswinnaars te verrassen met mooie geldprijzen.

Bingo! De 100.000 euro quiz gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Kennisvragen
Het spel lijkt op het eerste oog simpel: de zeven kandidaten spelen verschillende rondes, en na elke ronde valt één kandidaat af. Die heeft het slechtst gescoord bij het beantwoorden van de kennis- en inschattingsvragen. In de finaleronde blijft de beste kandidaat over: hij of zij neemt het in duels op tegen de zes afgevallen kandidaten. De finale draait om zeven kokers, waarvan er zes gevuld zijn met niets en eentje 100.000 euro bevat.

Kokers wegspelen
Door duels van de afgevallen kandidaten te winnen kan de finalist lege kokers wegspelen, waardoor de kans op 100.000 euro groter wordt. Na elke duel krijgt de finalist echter ook een uitstapbedrag aangeboden. Kiest hij of zij voor dit bedrag, of wordt er toch gespeeld voor één van de kokers - met de kans dat je met niets naar huis gaat? Tijdens de uitzendingen is Martien Meiland van de partij om winnaars van de VriendenLoterij Bingo thuis te verrassen.

De nieuwe spelshow Bingo! De 100.000 euro quiz is vanaf zaterdag 17 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Bingo! De 100.000 euro quiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe spelshow Bingo! De 100.000 euro quiz start zaterdag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen