Reisserie Ondersteboven van Afrika met Waldemar Torenstra start zondag op NPO 2

Reisserie Ondersteboven van Afrika met Waldemar Torenstra start zondag op NPO 2
Roadtrip van Kaapstad naar Caïro

Kijktip :

Na Verborgen verleden van Nederland is vanaf zondag 18 oktober het resultaat van de tweede presentatieklus van Waldemar Torenstra op NPO 2 te zien: de nieuwe reisserie Ondersteboven van Afrika. Hierin maakt de acteur een roadtrip van Kaapstad naar Caïro.

Ondersteboven van Afrika gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Motor
Torenstra begint in Zuid-Afrika en doorkruist twaalf Afrikaanse landen op zijn route naar Egypte. Op zijn motor reist Torenstra meer dan 16.000 kilometer door het continent Afrika, waar hij op zoek gaat naar onbekende verhalen en bijzondere ontmoetingen. Hiermee verrijkt Torenstra het beeld van de kijkers over dit enorme continent.

Nederlanders
Wat kunnen wij leren van de Afrikaanse landen, hun tradities, levensinstelling en onwaarschijnlijke aanpassingsvermogen? In totaal duurt de reis van Torenstra zestig dagen. Hij begint in Kaapstad, waar hij in de geschiedenis van Zuid-Afrika duikt. Welke rol hebben de Nederlanders hier gespeeld? Di is misschien anders dan we in Nederland op school leren.

De nieuwe reisserie Ondersteboven van Afrika is vanaf zondag 18 oktober wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Ondersteboven in Afrika terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Reisserie Ondersteboven van Afrika met Waldemar Torenstra start zondag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier