Nieuw programma Geraldine en de vrouwen vanaf zondag te zien op RTL 4

Nieuw programma Geraldine en de vrouwen vanaf zondag te zien op RTL 4
Geraldine Kemper op pad met slachtoffers van seksueel geweld

Kijktip :

Sinds haar overstap van BNNVARA naar RTL werd het angstvallig stil rond Geraldine Kemper, maar nu is ze terug met een gloednieuw programma: Geraldine en de vrouwen. Hierin gaat Geraldine op reis met zes vrouwen die door seksueel geweld een posttraumatische stressstoornis (PTSS) hebben ontwikkeld.

Geraldine en de vrouwen gemist? Kijk vanaf 18 oktober elke aflevering terug via Gids.tv.

Kroatië
Samen met de zes vrouwen reist Geraldine naar het prachtige Kroatië, waar ze onder leiding van een team psychologen proberen hun PTSS te bedwingen. Door middel van verschillende vormen van therapie hopen de vrouwen hun trauma een plekje te kunnen geven. Geraldine volgt ze in deze zware periode, en ook na de reis worden de vrouwen nog een jaar lang begeleid en gevolgd.

Tekst gaat verder onder video's.

Seksueel geweld
De zes vrouwen staan verre van alleen in Nederland: één op de vijf Nederlandse vrouwen en één op de zestien mannen krijgt te maken met seksueel geweld, dat varieert van verkrachtig tot jarenlang misbruik. Sommige slachtoffers zijn voor de rest van hun leven getekend en worden geteisterd door herbelevingen en angststoornissen. De gevolgen: nauwelijks slapen, moeite hebben met vertrouwen en suïcidale gedachtes.

Het nieuwe programma Geraldine en de vrouwen is vanaf zondag 18 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Geraldine en de vrouwen terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Geraldine en de vrouwen vanaf zondag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen