Nieuwe docuserie We houden vol over tweede coronagolf start maandag op NPO 1

Nieuwe docuserie We houden vol over tweede coronagolf start maandag op NPO 1
Korte afleveringen na NOS Journaal

Kijktip :

Het is nu echt zover: Nederland zit middenin de tweede golf van het coronavirus. Terwijl ons land wordt overspoeld met positieve besmettingen, komt de publieke omroep met de nieuwe documentaireserie We houden vol. Dit programma is elke dag met korte afleveringen na het NOS Journaal te zien. De afleveringen worden dagelijks ook na Nieuwsuur uitgezonden op NPO 2, rond 22.10 uur.

We houden vol gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Korte verhalen
De komende weken zijn er twintig korte afleveringen van We houden vol te zien op NPO 1 en NPO 2. Het zijn allemaal korte verhalen van mensen die een flinke klap hebben gekregen van de coronapandemie. Ze hebben allemaal een manier gevonden om door te kunnen gaan met hun leven; ondanks persoonlijk verlies, financiële tegenslag of eenzaamheid weigeren ze op te geven. Juist in deze moeilijke tijd komen ze tot een inzicht.

Gevolgen
En soms ontdekken ze iets nieuws in hun eigen leven of omgeving. De documentaireserie We houden vol laat de keiharde en extreme gevolgen van de coronacrisis zien, voor alle Nederlanders - jong en oud. Mensen in het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg, studenten en senioren: iedereen krijgt te maken met het coronavirus en hun zorgen zijn herkenbaar. Hun inventiviteit om de moraal hoog te houden zijn daarentegen inspirerend en hoopvol.

De nieuwe documentaireserie We houden vol is vanaf maandag 19 oktober elke dag rond 20.25 uur op NPO 1 en rond 22.10 uur op NPO 2 te zien. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van We houden vol terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe docuserie We houden vol over tweede coronagolf start maandag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen