Maandag 19 oktober in Chateau Meiland: de familie verhuist naar Nederland

Maandag 19 oktober in Chateau Meiland: de familie verhuist naar Nederland
Eindelijk is het zover

Kijktip :

Hoewel de familie Meiland in real life al een tijdje in Nederland bivakkeert, krijgen we komende maandag (19 oktober) eindelijk te zien hoe de verhuizing er nu eigenlijk aan toe ging. In Chateau Meiland blijkt dat het nog een hele uitdaging was om alle spullen die de familie heeft verzameld mee te nemen.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Overwoekerd
De familie Meiland heeft het kasteel helemaal in gereedheid gebracht voor de verkoop en de vrachtwagen voor de verhuizing is in aantocht. De vraag is echter of die wel op de oprijlaan past, want het pas is inmiddels flink overwoekerd - en de trailer van de verhuiswagen is enorm. Toch blijkt deze niet berekend op de ongekende verzamelwoede van de Meilandjes.

Tekst gaat verder onder video's.

Opgezette dieren
Zo heeft de familie een grote collectie opgezette dieren in huis staan, die veel ruimte nodig hebben - vooral nu de collectie is aangevuld met een prachtig wild zijn. En uiteraard moet ook de grote wijnvoorraad mee naar Nederland. Twee pallets zijn zelfs voor Martien wat te veel van het goede om nog even snel op te drinken. Wanneer bijna alles is ingeladen, vergeet hij bijna iets essentieels...

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag 19 oktober in Chateau Meiland: de familie verhuist naar Nederland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen