Met Sergio Herman van Knokke naar Amsterdam: maandag in Waar is De Mol?

Met Sergio Herman van Knokke naar Amsterdam: maandag in Waar is De Mol?
Johnny de Mol op reis met chef-kok

Kijktip :

Maandag is er weer een nieuwe aflevering van Waar is De Mol? te zien op SBS6. Na mooie reizen met Johan Derksen en Gordon is het in deze derde aflevering tijd voor een tripje met chef-kok Sergio Herman, van zijn woonplaats Knokke (België) naar onze hoofdstad Amsterdam.

Waar is De Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Roadtrip
Sergio woont al jaren in België met zijn vrouw Ellemieke Vermolen en hun kids. Tijdens de roadtrip met Johnny laat de nuchtere Zeeuw zich van een andere kant zien. Hij runt een horeca-imperium en zette jarenlang alles opzij om van zijn restaurant Oud-Sluis een driesterrenrestaurant te maken, maar na het overlijden van zijn vader en de stilgeboorte van zijn zoontje besluit hij meer uit het leven te gaan halen.

Tekst gaat verder onder video's.

Museum Voorlinden
Sergio is aan het sporten en reizen geslagen en geniet van veel verschillende dingen: muziekconcerten met vrienden, voetbalwedstrijden én kunst. De kampeerplek in de tuin van Museum Voorlinden bevalt deze kunstliefhebber dan ook prima. Tijdens de roadtrip verrast Johnny hem onder meer met een kampvuuroptreden van goede vriend Dinand Woesthoff en de mannen bezegelen hun reis met een tatoeage bij Henk Schiffmacher.

Waar is De Mol? is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Waar is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Met Sergio Herman van Knokke naar Amsterdam: maandag in Waar is De Mol? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier