Vrijdag in De Vooravond: Danny Vera krijgt eigen rubriek met Vera's Night Club

Vrijdag in De Vooravond: Danny Vera krijgt eigen rubriek met Vera's Night Club
De gasten van vrijdag 16 oktober

Kijktip :

Danny Vera lijkt een heuse eigen rubriek te krijgen in de goedbekeken talkshow De Vooravond. In Vera's Night Club vertelt de zanger en gitarist over zijn favoriete muziek. Wie zijn er vanavond nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in De Vooravond - vrijdag 16 oktober

  • Drie jaar geleden werd de eerste tweet met #metoo verstuurd. Daarmee werd het probleem van seksueel grensoverschrijdend gedrag prominent op de kaart gezet. Wat heeft het opgeleverd? We maken de balans op met mediacriticus Madeleijn van den Nieuwenhuizen en strafrechtadvocaat Natacha Harlequin.
  • André Rieu kan door de coronacrisis niet optreden, maar kijkt hoopvol naar de toekomst met grootse plannen voor nieuwe Vrijthofconcerten.
  • Waldemar Torenstra reisde op zijn motor zestienduizend kilometer door Afrika: van Kaapstad tot Caïro, door twaalf landen in zestig dagen. Zijn reis is te zien in de serie Ondersteboven van Afrika.
  • Met Danny Vera openen we Vera's Night Club. Hij vertelt over zijn voorliefde voor Rock-'n-roll en er is uiteraard lekker veel muziek.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in De Vooravond: Danny Vera krijgt eigen rubriek met Vera's Night Club of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen