Vrijdag in Jinek: Rob Dekay over zijn nieuwe album

Vrijdag in Jinek: Rob Dekay over zijn nieuwe album
De gasten van vrijdag 16 oktober

Kijktip :

Rob Dekay heeft vandaag een nieuw album uitgebracht: Aangenaam. Hij vertelt erover bij Jinek. En kan deze oud-mol ons nog helpen in de zoektocht naar de nieuwe mol? Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - vrijdag 16 oktober

  • The Masked Singer houdt al wekenlang miljoenen kijkers in zijn greep. Vanavond worden er weer twee mysterieuze deelnemers ontmaskerd en direct na de ontknoping schuift één van hen aan, samen met jurylid Buddy Vedder.
  • De Olympische Spelen van Tokio hadden het hoogtepunt in de handbalcarrière van Estavana Polman moeten worden. Door corona gingen de Spelen niet door en Estavana raakte ook nog eens geblesseerd. Toch kijkt ze vol vertrouwen naar de toekomst. Vanavond schuift ze aan bij Jinek.
  • Rob Dekay was begin dit jaar de mol in het programma Wie is de Mol?. Voor de zanger en zijn band had het een jaar moeten worden van veel optredens. Helaas ging dat door de coronacrisis niet door. Vandaag brengt hij zijn tweede album Aangenaam uit.
  • Veel ophef vandaag, omdat koning Willem-Alexander met zijn gezin naar Griekenland zou zijn gevlogen voor vakantie. En dat na een week vol maatregelen en oproepen om zo veel mogelijk thuis te blijven. Bij Jinek wordt dit besproken met Floor Bremer en Wouter de Winther.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: Rob Dekay over zijn nieuwe album of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier