UPDATE: Deze films en series zijn nieuw in de tweede helft van november 2020

UPDATE: Deze films en series zijn nieuw in de tweede helft van november 2020
Met onder meer Muppets Now en The Crown seizoen 4

Nieuws :

De dagen worden korter, de lekkere koude avonden bij de centrale verwarming worden langer. De streamingdiensten spelen daar op in met flink wat nieuw materiaal! Bekijk het complete overzicht van nieuwe films en series op de streamingdiensten Netflix, Videoland, Disney Plus, Ziggo, NPO Plus, Amazon Prime Video, Apple TV+, op tv en in de bioscopen.

De series die eerder deze maand zijn verschenen, vind je verderop in dit artikel.

Doc Martin, S3 (16 november)

Videoland


Dr. Martin Ellingham (Martin Clunes), een chirurg uit Londen, verhuist naar het pittoreske badplaatsje Port Wenn, waar hij zich vestigt als huisarts. Hij is in de buurt opgegroeid, waar hij werd opgevoed door zijn inmiddels overleden tante Joan Norton. Bekijk hier waar je Doc Martin kunt streamen.

Four Weddings and a Funeral (16 november)

Videoland


Charles is een zelfverzekerde Britse vrijgezel die de vrouw van zijn dromen ontmoet op het huwelijk van een vriend. Hij moet zijn hoop op een langdurige en vruchtbare relatie echter snel opbergen: ze keert de dag nadien terug naar de Verenigde Staten. Lees hier waar je Four Weddings and a Funeral kunt kijken.

Utopia Falls, S1 (16 november)

Videoland


In de toekomst worden vierentwintig tieners uit de laatste levende kolonie gekozen om deel te nemen aan een wedstrijd die bekend staat als The Exemplar. Dat is de kans om geschiedenis te schrijven. Bekijk hier waar je Utopia Falls kunt streamen.

LEGO Star Wars Holiday Special (17 november)

Disney+


Rey en BB-8 gaan op zoek naar een diepere kennis van de Force, maar hun bezoek aan een mysterieuze Jedi-tempel stuurt hen door tijd en ruimte. Ze proberen op tijd terug te keren voor een Life Day feest met haar vrienden in Chewbacca's Wookiee-thuiswereld Kashyyyk. Lees hier waar je LEGO Star Wars The Holiday Special kunt kijken.

Hell Fest (18 november)

Videoland


Halloween wordt groots gevierd dit jaar! De film speelt zich af gedurende één nacht tijdens Halloween op een trefpunt genaamd 'Hell Fest'. Natalie en haar beste vriendin Brooke zijn samen met hun vriend Taylor op de bewuste plaats in een park. Lees hier waar je Hell Fest kunt kijken.

The Wonderful World Of Mickey Mouse, S1 (18 november)

Disney+


In de reeks draait het om Mickey Mouse en zijn vrienden Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto. Ze beleven de gekste avonturen. De serie is afkomstig van het Emmy Award-winnende team achter de populaire Mickey Mouse shorts. Bekijk hier waar je The Wonderful World of Mickey Mouse kunt streamen.

The Princess Switch: Switched Again (19 november)

Netflix


Vlak voor haar kroning hebben Margaret en Kevin relatieproblemen. Haar dubbelganger Stacy moet daarom in actie komen voordat een nieuwe lookalike hun plannen verijdelt. Lees hier waar je The Princess Switch: Switched Again kunt kijken.

Marvel 616, S1 (20 november)

Disney+


Een anthologiedocumentaireserie die de historische, culturele en maatschappelijke gevolgen van het Marvel Comics Universe en het raakvlak met de wereld onderzoekt. Lees hier waar je Marvel 616 kunt streamen.

If Anything Happens I Love You (20 november)

Netflix


In de nasleep van de tragedie reizen twee rouwende ouders door een emotionele leegte terwijl ze rouwen om het verlies van een kind.

The Pack (20 november)

Amazon Prime


Deze Amazon Prime Video-serie gaat over honden en hun baasjes. Olympisch kampioen skiën Lindsey Vonn gaat samen met haar hond Lucy en 12 andere baasjes en hun honden de hele wereld over. Daar moeten zij verschillende spellen en uitdagingen doen. Bekijk hier waar je The Pack kunt kijken.

Motherland: Fort Salem (20 november)

Amazon Prime


In een alternatief Amerika waar heksen meer dan 300 jaar geleden een einde maakten aan hun vervolging door een deal met de regering te sluiten om voor hun land te vechten. De serie volgt drie jonge vrouwen uit de basistraining in gevechtsmagie in een vroeg stadium van hun carrière. Bekijk hier waar je Motherland: Fort Salem kunt kijken.

Voices of Fire (20 november)

Netflix


De oom van Pharrell Williams, bisschop Ezekiel Williams, gaat samen met de leiders van het gospelkoor de straat op, op zoek naar nieuw onontdekt talent. Ze geloven in het idee dat diverse achtergrondverhalen het collectieve gospelgeluid meer betekenis geven. Leeftijd of huidskleur doen er allemaal niet toe.

The Hobbit: An Unexpected Journey (20 november)

Videoland


Samen met tovenaar Gandalf en een groep van dertien dwergen, geleid door Thorin Oakenshield, begint Bilbo Baggins aan een epische missie naar de Lonely Mountain om het goud van het verloren dwergkoninkrijk Erebor terug te winnen van de draak Smaug. Lees hier waar je The Hobbit: An Unexpected Journey kunt kijken.

Naast The Hobbit: An Unexpected Journey zijn ook The Hobbit: The Desolation of Smaug en The Hobbit: The Battle of the Five Armies te zien op Videoland.

The Real Right Stuff (20 november)

Disney+


Verschillende archiefbeelden van nieuws en radioberichten die zijn samengevoegd met nog niet eerder gehoorde NASA opnamen, zeldzame en nog niet eerder vertoonde beelden, geven weer hoe het eraan toe ging tijdens een van de meest dramatische periodes in de geschiedenis van Amerika. Bekijk hier waar je The Real Right Stuff kunt streamen.

The Greatest Showman (20 november)

Disney+


Hugh Jackman straalt in deze gedurfde en moedige musical - geïnspireerd op de ambitie en verbeelding van P.T. Barnum - die de geboorte van de showbusiness en het uitkomen van dromen viert. Bekijk hier waar je The Greatest Showman kunt kijken.

Shetland, S5 (21 november)

NPO 2


De serie volgt detective Jimmy Perez en zijn team, die misdaden onderzoeken op een klein Shetland-eiland met een hechte gemeenschap. In deze geïsoleerde en soms ongastvrije omgeving moet het team een hele andere manier van onderzoeken ontdekken. Bekijk hier waar je Shetland kunt streamen.

Deze serie is nu al te zien op NPO Plus.

Commissaris Maltese, S1 (21 november)

NPO 2


Dario Maltese is politiecommissaris van de narcotica afdeling in Rome. Eind jaren '70 besluit hij terug te keren naar zijn geboortestad Trapani voor het huwelijk van een collega en vriend van hem, die echter voor zijn ogen wordt vermoord. Bekijk hier waar je Commissaris Maltese kunt streamen.

Deze serie is nu al te zien op NPO Plus.

Dolly Parton's Christmas on the Square (22 november)

Netflix


De kerststemming valt in duigen wanneer een kille vrouw het land van haar geboortestadje wilt proberen te verkopen. Kunnen muziek, magie en herinneringen haar op andere gedachten brengen? Lees hier waar je Dolly Parton's Christmas on the Square kunt kijken.

Shawn Mendes: In Wonder (23 november)

Netflix


Een documentaire over Shawn Mendes die het leven van de zanger portretteert en ingaat op de laatste jaren van zijn opkomst naar het sterrendom. Lees hier waar je Shawn Mendes: In Wonder kunt kijken.

Hillbilly Elegy (24 november)

Netflix


J.D. Vance, een voormalige marinier uit zuid-Ohio die aan de Yale-universiteit rechten studeert, krijgt een droombaan aangeboden maar hij wordt door een familiecrisis gedwongen om terug te keren naar de plaats waar hij opgroeide en die hij het liefst wil vergeten. Lees hier waar je Hillbilly Elegy kunt kijken.

Christmas with the Kranks (24 november)

Netflix


Wanneer dochter Blair het ouderlijk nest verlaat, besluiten Luther Krank en zijn vrouw Nora de kerstdagen niet te vieren en in de plaats een exotische cruise te maken. De buurtbewoners zijn razend omdat Luther de traditie wil doorbreken en doen er alles aan om de reisplannen van de Kranks te boycotten. Lees hier waar je Christmas with the Kranks kunt kijken.

Mission: Impossible (24 november)

Videoland


Jim Phelps en zijn eliteteam bereiden in Praag een minutieus plan voor om een computerschijf met de namen van Amerikaanse spionnen uit handen van de vijand te houden. Het team, bestaande uit Ethan Hunt, Phelps' mooie vrouw Claire, Sarah Davies en een elektronisch expert, weet dat de diefstal tijdens een gala in Kiev zal plaatsvinden. Lees hier waar je Mission: Impossible kunt kijken.

Naast Mission: Impossible is ook Mission: Impossible 3 te zien op Videoland.

The Christmas Chronicles 2 (25 november)

Netflix


Kate Pierce is nu een cynische tiener en wordt onverwachts herenigd met de Kerstman als een geheimzinnige herrieschopper Kerstmis permanent dreigt te verpesten. Bekijk hier waar je The Christmas Chronicles 2 kunt kijken.

Friendsgiving (25 november)

Amazon Prime


Abby kijkt uit naar een rustige Thanksgiving met haar beste vriendin Molly, maar hun plannen voor een relaxed etentje gaat op in rook wanneer ze worden vergezeld door Molly's nieuwe vriendje en haar flamboyante moeder. Bekijk hier waar je Friendsgiving kunt kijken.

Hunter Killer (25 november)

Videoland


Een Amerikaanse commandant van een onderzeeër moet samenwerken met een Navy SEAL om de gekozen Russische president te redden. Deze is gevangen genomen tijdens een militaire coup. Ze moeten hiervoor ver doordringen in de Russische wateren en proberen te voorkomen dat een foute Russische generaal een Derde Wereldoorlog begint. Lees hier waar je Hunter Killer kunt kijken.

Temptation Island: Love or Leave, S1 (26 november)

Videoland


Is hij of zij de ware? Of is er toch iemand die beter bij mij past? Dat zijn de grote vragen in de vernieuwde editie van Temptation Island: Love or Leave. De koppels geven elkaar aan de start de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. Bekijk hier waar je Temptation Island: Love or Leave kunt streamen.

Mosul (26 november)

Netflix


In 'Mosul' probeert het Nineveh SWAT-team weerstand te bieden aan de Islamitische Staat in het Noorden van Irak. De eenheid zet alles op alles om hun stad Mosul uit de handen te houden van de terroristische organisatie.

Black Beauty (27 november)

Disney+


Een tiener die treurt om het verlies van haar ouders krijgt een band met een paard dat bij haar familie is weggehaald. Lees hier waar je Black Beauty kunt kijken.

La Belva (27 november)

Netflix


Wanneer zijn jonge dochter wordt ontvoerd, achtervolgt een gepensioneerde soldaat met PTSS de ontvoerders, maar wordt dan zelf een verdachte... Lees hier waar je La Belva kunt kijken.

Riding with Sugar (27 november)

Netflix


Een verhaal over de zoektocht van een jonge vluchteling naar BMX-glorie en het streven naar identiteit, veiligheid, geluk en liefde. Lees hier waar je Riding With Sugar kunt kijken.

Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker (27 november)

Netflix


Ga achter de schermen bij de Debbie Allen Dansacademie en hun bekroonde versie van The Nutcracker, waarin verschillende danstradities samenkomen.Bekijk hier waar je Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker kunt kijken.

Virgin River, S2 (27 november)

Netflix


Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht... Lees hier waar je Virgin River kunt kijken.

Des, S1 (27 november)

NPO Plus


Des vertelt het verhaal van de beruchte Britse seriemoordenaar Dennis Nilsen die tussen 1978 en 1983 minstens vijftien jonge mannen van het leven beroofde. De man, door de pers vaak The Muswell Hill Murderer genoemd, zou hun lichamen vervolgens gebruiken voor necrofiele doeleinden. Bekijk hier waar je Des kunt streamen.

Sugar Rush Christmas, S2 (27 november)

Netflix


Deze kersteditie van de bakwedstrijd biedt al het lekkers van Sugar Rush, afgewerkt met een dikke toef kerstsfeer. Bekijk hier waar je Sugar Rush Christmas kunt kijken.

Once Upon a Time, S1-7 (27 november)

Disney+


Emma's zoon, die door haar tien jaar geleden werd afgestaan, vindt haar terug. Zij ontdekt dat de stad waar hij woont, bevolkt wordt door sprookjesfiguren. Zijn adoptiemoeder is de Evil Queen? Bekijk hier waar je Once Upon a Time kunt kijken.

Saving Private Ryan (28 november)

Videoland


Een groep soldaten onder leiding van kapitein Miller krijgt na de bestorming van Omaha Beach in Normandië het bevel een zekere soldaat Ryan achter de Duitse linies op te sporen en hem naar huis te brengen. Nadat zijn drie broers sneuvelden in diverse veldslagen wil het leger Ryan zo snel mogelijk naar huis sturen. Lees hier waar je Saving Private Ryan kunt kijken.

The Uncanny Counter (28 november)

Netflix


Demonenjagers genaamd Counters komen naar de aarde vermomd als werknemers in een noodle-restaurant om boze geesten te vangen in het streven naar het eeuwige leven. Bekijk hier waar je The Uncanny Counter kunt kijken.

Platoon (29 november)

Videoland


De idealistische Chris Taylor (Martin Sheen) meldt zich aan als vrijwilliger voor het Amerikaanse leger en wordt naar de oorlog Vietnam gezonden. Hij komt terecht in de gruwelijke werkelijkheid tussen jonge en onervaren militairen die een verloren strijd voeren in de dichtbegroeide jungle. Lees hier waar je Platoon kunt kijken.

The Guilty (30 november)

NPO Plus


In een meldkamer van de alarmcentrale beantwoordt Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plotseling wordt verbroken begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Lees hier waar je Den Skyldige kunt kijken.

Ook te zien op NPO 3 vanaf 30 november.

Sanditon, S1 (30 november)

NPO Plus


De serie speelt zich af aan het begin van de negentiende eeuw in Groot-Brittannië. Sanditon is een plaats die snel verandert. Dit eens slaperige vissersdorpje is bezig te veranderen in een hip spa-resort. Bekijk hier waar je Sanditon kunt streamen.

Ook te zien op NPO 2 vanaf 30 november.

Eerder in november verschenen

 • Star Trek (1 november), Videoland
 • Love Actually (1 november), Videoland
 • Last Christmas (1 november), Amazon Prime
 • Mad Men, S1-7 (1 november), Amazon Prime
 • Criminal Minds, S1-14 (2 november), Videoland
 • 8 Mile (2 november), Videoland
 • Straight Outta Compton (2 november), Videoland
 • Liar, S2 (3 november), Videoland
 • Love & Anarchy, S1 (4 november), Netflix
 • The Spongebob Movie: Sponge on the Run (4 november), Netflix
 • Four Brothers (4 november), Videoland
 • Operation Christmas Drop (5 november), Netflix
 • Paranormal, S1 (5 november), Netflix
 • Dollface, S1 (5 november), Ziggo
 • Muppets Now, S1 (wekelijks, 6 november), Disney+
 • Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn (6 november), Disney+
 • Goldie (6 november), NPO Plus
 • Jojo Rabbit (7 november), Amazon Prime
 • Saving Hope, S3-4 (9 november), Ziggo
 • The Sandhamn Murders, S4 (9 november), NPO Plus
 • Bad Banks, S2 (10 november), Netflix
 • The Liberator, S1 (11 november), Netflix
 • World War Z (12 november), Videoland]
 • Jingle Jangle: A Christmas Journey (13 november), Netflix
 • The Life Ahead (13 november), Netflix
 • The Durrels in Corfu, S4 (13 november), NPO Plus
 • Greenland (13 november), Amazon Prime
 • The Bourne Identity (13 november), Videoland
 • The Crown, S4 (15 november), Netflix
 • Find Me in Paris, S3 (15 november), Videoland
 • The Invisible Man (15 november), Amazon Prime
 • The Lighthouse (15 november), Amazon Prime
 • The Split, S2 (15 november), NPO Plus

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op UPDATE: Deze films en series zijn nieuw in de tweede helft van november 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: vrouwen, duitsland, tiener, frankrijk, talent, wedstrijd, feest, hond, moord, beroemdheden, actie, president, amerika, leger, ziekenhuis, overheid, tweede wereldoorlog, paard, werknemers, oorlog, veiligheid, droombaan, verenigde staten, muziek, verdachte, onderzoek, minister, beroemd, londen, opleiding, irak, goud, commissaris, zoektocht, vluchteling, bmx, bisschop, militairen, vervolging, studenten, kampioen, vrouw, prins, vrijwilliger, prinses, huwelijk, new york, colorado, hitler, congres, regering, vakantie, rome, pers, documentaire, praag, kroning, restaurant, ontvoerd, ziggo, frankfurt, traditie, platteland, soldaat, misbruik, films, film, vrijheid, ohio, broers, wereldoorlog, cruise, overlevende, examen, virgin, liberator, tempel, nasa, minister president, geschiedenis, bewijs, lichamen, liefde, apple, nest, lego, bende, kiev, tv-serie, huisdier, vernietigen, geboorte, samenwerken, diefstal, uitvinding, opstand, daklozen, honden, ultimatum, alien, verhuizen, seal, gemist, netflix, ptss, seriemoordenaar, spionnen, square, echtgenoot, sophia loren, huisarts, vrijwilligerswerk, schrijver, universiteit, muppets, gezin, reclamebureau, middellandse zee, spel, tieners, amazon, normen, videoland, prinses diana, trailer, queen, vietnam, jungle, villa, scooter, dance, achter de schermen, koninklijk huis, musical, ontvoerder, dochter, jaren 80, mysterie, emmy, reizen, aarde, npo, vissersboot, moordenaar, ketting, noble, halloween, gala, ontvoerders, prins charles, spongebob, 1983, eminem, redden, star-wars, 11 november, 17 november, lindsey vonn, kerstmis, thanksgiving, commandant, the hobbit, hobbit, huidskleur, madame rosa, kerstman, verbinding, tropen, utopia, coup, holocaust, serie, kogels, ski, pharrell, opkomst, afdeling, invasie, bestorming, luchtmachtbasis, colin, kapitein, derde wereldoorlog, deadline, dubbelganger, split, omaha beach, overzicht, amerikaanse leger, slak, daisy, zomerkamp, avontuur, soldaten, traumatisch, disney plus, goofy, relatie, paris, special, drenkeling, holiday, pluto, mickey, mouse, chewbacca, symbool, killer, muppet, battle, streamen, magie, marinier, video, Apple TV, streamingdiensten, 13 november, zanger, Temptation Island, wereld, star trek, dolly parton, band, emmy award, compton, ouders, team, huis, mission impossible, love actually, saving private ryan, platoon, 8 mile, world war z, life, straight outta compton, familie, criminal minds, the crown, amazon prime video, marvel, stad, award, switch, comics, 2020, kijken, wonder, rechten, again, disney, shawn mendes, amazon prime, npo plus


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV