Deze films en series zijn nieuw op Netflix in november 2020

Deze films en series zijn nieuw op Netflix in november 2020
Met onder meer The Crown seizoen 4

Nieuws :

De dagen worden korter, de lekkere koude avonden bij de centrale verwarming worden langer. Netflix speelt daar op in met flink wat nieuw materiaal! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in november 2020.

1. Love & Anarchy, S1 (4 november)

Netflix


Een getrouwde consulente en een jonge IT'er beginnen een flirterig spel dat de maatschappelijke normen tart en hen aanspoort om hun levens flink onder de loep te nemen. Bekijk hier waar je Love & Anarchy kunt streamen.

2. The Spongebob Movie: Sponge on the Run (4 november)

Netflix


We zien hoe SpongeBob tijdens een zomerkamp kennismaakt met de rest van Bikinibroek. Nadat SpongeBobs huisdier, de slak Gerrit, ontvoerd wordt gaat hij samen met Patrick op een groots avontuur naar de verloren stad Atlantis om Gerrit te redden. Lees hier waar je The Spongebob Movie: Sponge on the Run kunt kijken.

3. Operation Christmas Drop (5 november)

Netflix


Een strenge medewerkster van het Amerikaanse Congres verzamelt bewijs om een Amerikaanse luchtmachtbasis in de tropen te sluiten, maar valt voor de ruimhartige kapitein van de basis. Lees hier waar je Operation Christmas Drop kunt kijken.

4. The Liberator, S1 (11 november)

Netflix


Een gevarieerde, toegewijde, ruig team soldaten staat aan het hoofd van de geallieerde invasie van Italië tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bekijk hier waar je The Liberator kunt streamen.

5. Jingle Jangle: A Christmas Journey (13 november)

Netflix


Een denkbeeldige wereld komt tot leven in een vakantieverhaal van een excentrieke speelgoedmaker, zijn avontuurlijke kleindochter, en een magische uitvinding die de kracht heeft om hun leven voor altijd te veranderen. Lees hier waar je Jingle Jangle: A Christmas Journey kunt kijken.

6. The Life Ahead (13 november)

Netflix


Madame Rosa (Sophia Loren) ontfermt zich over een Senegalese jongen die net als haar gebukt gaat onder een traumatisch verleden. Madame Rosa is een overlevende van de Holocaust en runt nu een opvang voor kinderen die nergens anders terecht kunnen. Lees hier waar je The Life Ahead kunt kijken.

7. The Crown, S4 (15 november)

Netflix


speelt zich af in de jaren zeventig en tachtig, de tijd waarin grote veranderingen plaatsvonden in het Britse koninklijk huis. De schijnwerpers worden gericht op prins Charles, en dus ook op zijn relatie met wijlen prinses Diana. Bekijk hier waar je The Crown kunt streamen.

8. The Princess Switch: Switched Again (19 november)

Netflix


Vlak voor haar kroning hebben Margaret en Kevin relatieproblemen. Haar dubbelganger Stacy moet daarom in actie komen voordat een nieuwe lookalike hun plannen verijdelt. Lees hier waar je The Princess Switch: Switched Again kunt kijken.

9. Dolly Parton's Christmas on the Square (22 november)

Netflix


De kerststemming valt in duigen wanneer een kille vrouw het land van haar geboortestadje wilt proberen te verkopen. Kunnen muziek, magie en herinneringen haar op andere gedachten brengen? Lees hier waar je Dolly Parton's Christmas on the Square kunt kijken.

10. Shawn Mendes: In Wonder (23 november)

Netflix


Een documentaire over Shawn Mendes die het leven van de zanger portretteert en ingaat op de laatste jaren van zijn opkomst naar het sterrendom. Lees hier waar je Shawn Mendes: In Wonder kunt kijken.

11. Hillbilly Elegy (24 november)

Netflix


J.D. Vance, een voormalige marinier uit zuid-Ohio die aan de Yale-universiteit rechten studeert, krijgt een droombaan aangeboden maar hij wordt door een familiecrisis gedwongen om terug te keren naar de plaats waar hij opgroeide en die hij het liefst wil vergeten. Lees hier waar je Hillbilly Elegy kunt kijken.

12. The Christmas Chronicles 2 (25 november)

Netflix


Kate Pierce is nu een cynische tiener en wordt onverwachts herenigd met de Kerstman als een geheimzinnige herrieschopper Kerstmis permanent dreigt te verpesten. Bekijk hier waar je The Christmas Chronicles 2 kunt kijken.

Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland, NPO Plus, Ziggo Movies & Series XL en Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV