Deze films en series zijn nieuw op Videoland in november 2020

Deze films en series zijn nieuw op Videoland in november 2020
Met onder meer Find Me In Paris

Nieuws :

De dagen worden korter, de lekkere koude avonden bij de centrale verwarming worden langer. Videoland speelt daar op in met flink wat nieuw materiaal! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in november 2020.

1. Star Trek (1 november)

Videoland


James Tiberius Kirk is een ontzettende wildebras, maar blijkt ook een enorm getalenteerd ruimtevaarder te zijn, wanneer hij zich laat overhalen om een opleiding aan de Starfleet Academy te volgen. Bij het afleggen van zijn examen krijgt Kirk het aan de stok met zijn hyperintelligente collega Spock. Lees hier waar je Star Trek kunt kijken.

2. Love Actually (1 november)

Videoland


Tien liefdesverhalen in één rond kerstmis. Onder meer: Een minister-president (Hugh Grant) die enorm verliefd wordt op een medewerkster en een schrijver (Colin Firth) die zijn wederom gebroken hart verzorgt in Frankrijk. Lees hier waar je Love Actually kunt kijken.

3. Criminal Minds, S1-14 (2 november)

Videoland


De serie volgt een groep FBI-profilers die zich bezighielden met het pakken van verschillende criminelen door middel van gedragsprofilering. Het verhaal richt zich op het werk en op het persoonlijke leven van de personages. Bekijk hier waar je Criminal Minds kunt streamen.

4. 8 Mile (2 november)

Videoland


B-Rabbit (Eminem) klapt dicht bij een belangrijke rap-wedstrijd. Hij hoort bij een kansloze gemeenschap want hij is 'trailer trash', nauwelijks opgeleid, arm, met een alcoholistische moeder (gespeeld door Kim Basinger) en een vader die kennelijk geen enkel deel uitmaakt van zijn wereld. Lees hier waar je 8 Mile kunt kijken.

5. Straight Outta Compton (2 november)

Videoland


Deze film speelt zich halverwege de jaren 80 af, in Compton Californië. Vijf jonge mannen delen hun ervaringen door middel van het maken van 'brutale' en eerlijke muziek, die symbool staat voor de opstand tegen misbruik van gezag. Lees hier waar je Straight Outta Compton kunt kijken.

6. Liar, S2 (3 november)

Videoland


Lerares Laura Nielson heeft net een relatie achter de rug, maar ze wordt al snel gekoppeld aan de weduwnaar Andrew Earlham, een knappe chirurg en vader van een van haar studenten. Bekijk hier waar je Liar kunt streamen.

7. Four Brothers (4 november)

Videoland


Vier heel verschillende broers nemen de zaak in eigen handen, wanneer hun adoptiemoeder bij een winkeloverval wordt vermoord. Als ze de moordenaar op het spoor zijn, realiseren ze zich al snel dat hun oude manier van zakendoen grote gevolgen heeft. Lees hier waar je Four Brothers kunt kijken.

8. World War Z (12 november)

Videoland


Familieman Gerry Lane is een toegewijde vader en echtgenoot die voorheen werkzaam was voor de overheid. Wanneer een zombieplaag uitbreekt en de wereld in rap tempo ten onder gaat, wordt Gerry door de regering gevraagd om de invasie tegen te gaan. Lees hier waar je World War Z kunt kijken.

9. The Bourne Identity (13 november)

Videoland


Een Italiaanse vissersboot redt een drenkeling (Matt Damon) uit de Middellandse Zee. De man lijdt aan geheugenverlies en weet niet wie hij is. Er zitten echter twee kogels in zijn rug en hij komt al snel tot de conclusie dat er geprobeerd werd hem te vermoorden. Lees hier waar je The Bourne Identity kunt kijken.

Naast The Bourne Identity is ook The Bourne Supremacy, The Bourne Ultimatum en Jason Bourne (2016) vanaf 13 november te zien op Videoland.

10. Find Me in Paris, S3 (15 november)

Videoland


De Russische prinses Lena Grisky is een getalenteerde balletdanseres. Als ze een magische ketting krijgt, leeft ze plotseling niet meer in 1905, maar in de 21e eeuw! In het tweede seizoen hebben Lena en Henri hebben het portaal gemist en zitten vast in het heden. Henri vindt het moeilijk zich aan te passen aan deze tijd. Bekijk hier waar je Find Me in Paris kunt streamen.

11. Four Weddings and a Funeral (16 november)

Videoland


Charles is een zelfverzekerde Britse vrijgezel die de vrouw van zijn dromen ontmoet op het huwelijk van een vriend. Hij moet zijn hoop op een langdurige en vruchtbare relatie echter snel opbergen: ze keert de dag nadien terug naar de Verenigde Staten. Lees hier waar je Four Weddings and a Funeral kunt kijken.

12. Utopia Falls, S1 (16 november)

Videoland


In de toekomst worden vierentwintig tieners uit de laatste levende kolonie gekozen om deel te nemen aan een wedstrijd die bekend staat als The Exemplar. Dat is de kans om geschiedenis te schrijven. Bekijk hier waar je Utopia Falls kunt streamen.

13. Hell Fest (18 november)

Videoland


Halloween wordt groots gevierd dit jaar! De film speelt zich af gedurende één nacht tijdens Halloween op een trefpunt genaamd 'Hell Fest'. Natalie en haar beste vriendin Brooke zijn samen met hun vriend Taylor op de bewuste plaats in een park. Lees hier waar je Hell Fest kunt kijken.

14. The Hobbit: An Unexpected Journey (20 november)

Videoland


Samen met tovenaar Gandalf en een groep van dertien dwergen, geleid door Thorin Oakenshield, begint Bilbo Baggins aan een epische missie naar de Lonely Mountain om het goud van het verloren dwergkoninkrijk Erebor terug te winnen van de draak Smaug. Lees hier waar je The Hobbit: An Unexpected Journey kunt kijken.

Naast The Hobbit: An Unexpected Journey zijn ook The Hobbit: The Desolation of Smaug en The Hobbit: The Battle of the Five Armies te zien op Videoland.

14. Mission: Impossible (24 november)

Videoland


Jim Phelps en zijn eliteteam bereiden in Praag een minutieus plan voor om een computerschijf met de namen van Amerikaanse spionnen uit handen van de vijand te houden. Het team, bestaande uit Ethan Hunt, Phelps' mooie vrouw Claire, Sarah Davies en een elektronisch expert, weet dat de diefstal tijdens een gala in Kiev zal plaatsvinden. Lees hier waar je Mission: Impossible kunt kijken.

Naast Mission: Impossible is ook Mission: Impossible 3 te zien op Videoland.

15. Temptation Island: Love or Leave, S1 (26 november)

Videoland


Is hij of zij de ware? Of is er toch iemand die beter bij mij past? Dat zijn de grote vragen in de vernieuwde editie van Temptation Island: Love or Leave. De koppels geven elkaar aan de start de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. Bekijk hier waar je Temptation Island: Love or Leave kunt streamen.

16. Saving Private Ryan (28 november)

Videoland


Een groep soldaten onder leiding van kapitein Miller krijgt na de bestorming van Omaha Beach in Normandië het bevel een zekere soldaat Ryan achter de Duitse linies op te sporen en hem naar huis te brengen. Nadat zijn drie broers sneuvelden in diverse veldslagen wil het leger Ryan zo snel mogelijk naar huis sturen. Lees hier waar je Saving Private Ryan kunt kijken.

17. Platoon (29 november)

Videoland


De idealistische Chris Taylor (Martin Sheen) meldt zich aan als vrijwilliger voor het Amerikaanse leger en wordt naar de oorlog Vietnam gezonden. Hij komt terecht in de gruwelijke werkelijkheid tussen jonge en onervaren militairen die een verloren strijd voeren in de dichtbegroeide jungle. Lees hier waar je Platoon kunt kijken.


Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland, NPO Plus, Ziggo Movies & Series XL en Amazon Prime Video.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Deze films en series zijn nieuw op Videoland in november 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV