Tweede seizoen The Handmaid’s Tale op Videoland

Tweede seizoen The Handmaid’s Tale op Videoland
Veelgeprezen dramaserie krijgt vervolg

Nieuws :

Het tweede seizoen van de dystopische dramaserie The Handmaid's Tale zal dit voorjaar in Nederland exclusief te zien zijn op Videoland. De serie, bekroond met acht Emmy Awards, zal de afleveringen kort na release in de Verenigde Staten aanbieden op het Nederlandse video-on-demand-platform.

In de serie nemen Elisabeth Moss (Mad Men, Top of the Lake), Ann Dowd (Compliance, The Leftovers) en Alexis Bledel (Gilmore Girls) de kijker mee in een sinistere wereld die onwerkelijk, maar tegelijkertijd ook angstig realistisch is. Ook Joseph Fiennes (American Horror Story: Asylum, Shakespeare in Love), Samira Wiley (Orange is the New Black), Max Minghella (The Mindy Project), Yvonne Srahovski (Chuck, Dexter) en O-T Fagbenle (The Five) zijn te zien in The Handmaid's Tale.

Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst en is gebaseerd op de klassieke roman van Margaret Atwood. The Handmaid’s Tale vertelt over het leven in Gilead, een totalitaire samenleving in de restanten van een door oorlog verscheurde Verenigde Staten. Door milieuvervuiling zijn nog weinig vrouwen vruchtbaar en daalt het geboortecijfer. Vrouwen die nog vruchtbaar zijn worden ontdaan van al hun rechten en krijgen zelfs een nieuwe naam.

Het eerste seizoen is een groot succes op Videoland. "Liefst 90% van de afleveringsstreams die van deze internationale toptitel werden gestart, werd volledig uitgekeken. De serie kent daarnaast het hoogste aantal starts per aflevering in één maand van alle internationale series die Videoland op haar platform aanbiedt of heeft aangeboden", laat de dienst weten.

Seizoen 2 van The Handsmaid's Tale wordt in april verwacht in de Verenigde Staten en zal daarna snel te zien zijn in Nederland. Het eerste seizoen is nu te zien op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV