Deze films en series zijn nieuw op Disney+ in november 2020

Deze films en series zijn nieuw op Disney+ in november 2020
Met onder meer Muppets Now en Marvel 616

Nieuws :

De dagen worden korter, de lekkere koude avonden bij de centrale verwarming worden langer. Disney+ speelt daar op in met flink wat nieuw materiaal! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in november 2020.

1. Muppets Now, S1 (wekelijks, 6 november)

Disney+


Scooter haast zich om zijn deadline te halen en de gloednieuwe Muppet-serie te uploaden om te streamen. Hij zal zich moeten manoeuvreren door alle obstakels, afleidingen en complicaties waar de rest van de Muppet-bende hem mee opzadelen. Bekijk hier waar je Muppets Now kunt streamen.

2. Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn (6 november)

Disney+


Kruimeltje is gelukkig weer verenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een prachtige villa op het platteland. Hoe fijn het ook is om weer met zijn ouders samen te zijn het is ook saai op zo’n landgoed, Kruimeltje mist het roerige stadsleven. Bekijk hier waar je Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn kunt kijken.

3. LEGO Star Wars Holiday Special (17 november)

Disney+


Rey en BB-8 gaan op zoek naar een diepere kennis van de Force, maar hun bezoek aan een mysterieuze Jedi-tempel stuurt hen door tijd en ruimte. Ze proberen op tijd terug te keren voor een Life Day feest met haar vrienden in Chewbacca's Wookiee-thuiswereld Kashyyyk. Lees hier waar je LEGO Star Wars The Holiday Special kunt kijken.

4. The Wonderful World Of Mickey Mouse, S1 (18 november)

Disney+


In de reeks draait het om Mickey Mouse en zijn vrienden Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto. Ze beleven de gekste avonturen. De serie is afkomstig van het Emmy Award-winnende team achter de populaire Mickey Mouse shorts. Bekijk hier waar je The Wonderful World of Mickey Mouse kunt streamen.

5. Marvel 616, S1 (20 november)

Disney+


Een anthologiedocumentaireserie die de historische, culturele en maatschappelijke gevolgen van het Marvel Comics Universe en het raakvlak met de wereld onderzoekt. Lees hier waar je Marvel 616 kunt streamen.

6. The Greatest Showman (20 november)

Disney+


Hugh Jackman straalt in deze gedurfde en moedige musical - geïnspireerd op de ambitie en verbeelding van P.T. Barnum - die de geboorte van de showbusiness en het uitkomen van dromen viert. Bekijk hier waar je The Greatest Showman kunt kijken.

7. The Real Right Stuff (20 november)

Disney+


Verschillende archiefbeelden van nieuws en radioberichten die zijn samengevoegd met nog niet eerder gehoorde NASA opnamen, zeldzame en nog niet eerder vertoonde beelden, geven weer hoe het eraan toe ging tijdens een van de meest dramatische periodes in de geschiedenis van Amerika. Bekijk hier waar je The Real Right Stuff kunt streamen.

8. Black Beauty (27 november)

Disney+


Een tiener die treurt om het verlies van haar ouders krijgt een band met een paard dat bij haar familie is weggehaald. Lees hier waar je Black Beauty kunt kijken.

9. Once Upon a Time, S1-7 (27 november)

Disney+


Emma's zoon, die door haar tien jaar geleden werd afgestaan, vindt haar terug. Zij ontdekt dat de stad waar hij woont, bevolkt wordt door sprookjesfiguren. Zijn adoptiemoeder is de Evil Queen? Bekijk hier waar je Once Upon a Time kunt kijken.

Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland, NPO Plus, Ziggo Movies & Series XL en Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV