Deze films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in november 2020

Deze films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in november 2020
Met onder meer Jojo Rabbit en Greenland

Nieuws :

De dagen worden korter, de lekkere koude avonden bij de centrale verwarming worden langer. Prime Video speelt daar op in met flink wat nieuw materiaal! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in november 2020.

1. Last Christmas (1 november)

Amazon Prime


Deze film gaat over de jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke). Zij is een vrouw die werkt als elf in een warenhuis tijdens haar vakantie. Tom is een nachtkoerier die vrijwilligerswerk doet in een opvangcentrum voor daklozen. Bekijk hier waar je Last Christmas kunt kijken.

2. Mad Men, S1-7 (1 november)

Amazon Prime


Mad Men duikt in de levens, liefdes en ambities van een groep ongenadig competitieve mannen en vrouwen die bij een reclamebureau werken in de jaren zestig. De serie speelt zich af op en rond Madison Avenue, de bakermat van de New Yorkse advertentiebureaus, en tevens verwijzend naar de 'Mad' uit de titel. Bekijk hier waar je Mad Men kunt kijken.

3. Jojo Rabbit (7 november)

Amazon Prime


Duitsland, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Jojo is een rare jongen die wordt opgevoed door een alleenstaande moeder en maar één bondgenoot heeft, zijn denkbeeldige vriend Adolf Hitler. Zijn naïeve patriottisme wordt getest als een jong meisje zijn wereldvisie door elkaar gooit en hem dwingt om zijn grootste angsten onder ogen te zien. Bekijk hier waar je Jojo Rabbit kunt kijken.

4. Greenland (13 november)

Amazon Prime


Wanneer een naderende wereldwijde catastrofe de mensheid dreigt te vernietigen heeft John Garty slechts vier dagen tijd om zijn gezin in veiligheid te brengen. Terwijl de klok genadeloos door tikt en de maatschappij wanhopig vervalt in chaos moet hij alles uit de kast halen om zijn familie van New York naar een geheime militaire bunker in Groenland te brengen. Bekijk hier waar je Greenland kunt kijken.

5. The Invisible Man (15 november)

Amazon Prime


Het verhaal gaat over Cecilia. Zij zit gevangen in een relatie met een gewelddadige en controlerende wetenschapper. Op een nacht ontvlucht ze haar vriend en weet ze zich, met behulp van haar zus en vriend, te verstoppen. Wanneer haar ex zich van het leven berooft denkt ze haar leven eindelijk te kunnen verder zetten. Bekijk hier waar je The Invisible Man kunt kijken.

6. The Lighthouse (15 november)

Amazon Prime


Op het schiereiland, omringd door de Atlantische Oceaan, bevindt zich een oude vuurtoren. In de tijdsgeest van oude zeevaardersmythes en -legendes, wordt het verhaal verteld van een oude vuurtorenwachter, die de naam Old draagt. Bekijk hier waar je The Lighthouse kunt kijken.

7. The Pack (20 november)

Amazon Prime


Deze Amazon Prime Video-serie gaat over honden en hun baasjes. Olympisch kampioen skiën Lindsey Vonn gaat samen met haar hond Lucy en 12 andere baasjes en hun honden de hele wereld over. Daar moeten zij verschillende spellen en uitdagingen doen. Bekijk hier waar je The Pack kunt kijken.

8. Motherland: Fort Salem (20 november)

Amazon Prime


In een alternatief Amerika waar heksen meer dan 300 jaar geleden een einde maakten aan hun vervolging door een deal met de regering te sluiten om voor hun land te vechten. De serie volgt drie jonge vrouwen uit de basistraining in gevechtsmagie in een vroeg stadium van hun carrière. Bekijk hier waar je Motherland: Fort Salem kunt kijken.

9. Friendsgiving (25 november)

Amazon Prime


Abby kijkt uit naar een rustige Thanksgiving met haar beste vriendin Molly, maar hun plannen voor een relaxed etentje gaat op in rook wanneer ze worden vergezeld door Molly's nieuwe vriendje en haar flamboyante moeder. Bekijk hier waar je Friendsgiving kunt kijken.


Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland, NPO Plus, Ziggo Movies & Series XL en Amazon Prime Video.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV