Nieuw seizoen Zaak van je Leven dinsdag op NPO 2

Nieuw seizoen Zaak van je Leven dinsdag op NPO 2
Rechercheurs blikken terug op bijzondere zaken

Kijktip :

Het programma De Zaak van je Leven is terug met een nieuw seizoen, waarin rechercheurs terugblikken op geruchtmakende strafzaken. Het programma is vanaf dinsdag 20 oktober elke dinsdag om 22.30 uur op NPO 2.

De Zaak van je Leven gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Impact
In elke aflevering wordt duidelijk hoe groot de impact van het onderzoek is geweest op de levens van de rechercheurs, hun collega’s, getuigen en nabestaanden. Nog één keer duiken zij in het archief en halen stille getuigen naar boven.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering blikken rechercheurs terug op de dodelijke overval op de Rotterdamse banketbakker Albert de Heer uit 2007 en de zoektocht naar een dader met een opvallend rood petje. Een zaak die via onwaarschijnlijke toevalligheden tot een oplossing komt.

Het nieuwe seizoen van De Zaak van je Leven is vanaf 20 oktober elke dinsdag om 22.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Zaak van je Leven terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Zaak van je Leven dinsdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier