Eerste deel van 2Doc: The Choice over Trump en Biden dinsdag op NPO 2

Eerste deel van 2Doc: The Choice over Trump en Biden dinsdag op NPO 2
Onthullende gesprekken over twee presidentskandidaten

Kijktip :

2Doc zendt de komende weken een bijzonder tweeluik uit over de twee Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Joe Biden. In The Choice worden de kandidaten onder de loep genomen. Het eerste deel is deze dinsdag te zien op NPO 2, het tweede deel is woensdag 21 oktober om 23.05 uur te zien op diezelfde zender.

2Doc: The Choice gemist? Je kunt het eerste deel terugkijken via Gids.tv.

Nieuwe leider
In november gaan de Amerikanen naar de stembus om een nieuwe president te kiezen. Wie wordt de komende vier jaar de nieuwe leider van het land: president Donald Trump of de Democratische kandidaat Joseph (Joe) Biden?

In een gepolariseerd en bitter verdeeld land is de bereidheid van de kiezers om te gaan stemmen groot en men verwacht dat de opkomst bij de verkiezingen de hoogste zal zijn sinds honderd jaar.

Onthullende gesprekken
Door onthullende gesprekken met mensen die Trump en Biden goed kennen, geeft deze documentaire een beeld van het leven van de twee presidentskandidaten, waarvan er één 20 januari 2021 de beëdigde president van de Verenigde Staten wordt.

2Doc: The Choice is in twee delen te bekijken op NPO 2. Het eerste deel is op dinsdag 20 oktober om 23.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt woensdag het eerste deel van The Choice terugkijken via Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eerste deel van 2Doc: The Choice over Trump en Biden dinsdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen