Documentaire Apollo: The Forgotton Films zie je dinsdag op Discovery

Documentaire Apollo: The Forgotton Films zie je dinsdag op Discovery
Nieuwe beelden van maanlanding in 1969

Kijktip :

De beelden van de maanlanding van Neil Armstrong en zijn eerste historische stappen staan bij velen in het geheugen gegrift. Apollo: The Forgotten Films vertelt het complete verhaal van de missie naar de maan met prachtige beelden die niet eerder vertoond zijn.

Apollo: The Forgotton Films gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Privé-opnames
Het bevat video’s van de training en testvluchten van de astronauten en toont unieke, door omstanders gemaakte, privé-opnames die een glimp opvingen van de voorbereidingen.

Bekijk hier waar je het kanaal Discovery kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Ode
De kleurrijke filmbeelden laten in detail zien hoe de historische missie tot stand kwam en hoeveel mensen erbij betrokken waren. Het is daarmee tevens een ode aan de 400 duizend wetenschappers en technici die zich inspanden om Kennedy's belofte waar te maken om voor het einde van het vorige decennium een man op de maan te krijgen.

Apollo: The Forgotton Films is op dinsdag 20 oktober om 22.30 uur te zien op Discovery. Je kunt de hele documentaire Apollo: The Forgotton Films terugkijken op Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Apollo: The Forgotton Films zie je dinsdag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen