VVV Venlo - Ajax live op tv

VVV Venlo - Ajax live op tv
Amsterdammers op zoek naar overwinning in De Koel

Sport :

Op zaterdag 24 oktober spelen Ajax en VVV Venlo in de zesde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Koel in Venlo. De wedstrijd wordt om 16.30 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting en hoogtepunten VVV Venlo - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De onderstaande samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Na de verloren wedstrijd tegen Liverpool moet Ajax op zoek naar een nieuwe overwinning. Dat moet de ploeg van Erik ten Hag bewerkstelligen op bezoek in Venlo. Antony is er nog steeds niet bij en met de nieuwe blessure van Mohammed Kudus is ook de tweede verrassing van dit jaar er niet bij.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

VVV Venlo
Het is alweer even geleden dat VVV punten pakte tegen Ajax. In augustus 2011 speelde VVV in eigen huis gelijk. VVV won ook nog nooit van Ajax. De laatste wedstrijden gingen beide flink verloren: 1-4 thuis en 6-0 uit.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

VVV Venlo - Ajax is zaterdag 24 oktober om 19.45 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op VVV Venlo - Ajax live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen