Vitesse - PSV live op tv

Vitesse - PSV live op tv
Scoort Götze ook uit in Arnhem?

Sport :

Op zondag 25 oktober spelen PSV en Vitesse in de zesde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Gelredome. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten Vitesse - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
PSV is weer aardig op dreef na een aantal mindere wedstrijden. De verrassende aankoop Mario Götze scoorde tegen PEC Zwolle zijn eerste goal in het shirt van de Eindhovenaren. Door het coronavirus zijn er een aantal spelers niet, waardoor coach Schmidt moet gaan puzzelen.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Vitesse
Vitesse speelde in de Eredivisie Comeback dit seizoen nog gelijk tegen PSV. In de laatste jaren speelde de Arnhemmers 4 keer gelijk en wonnen er 2: de laatste in december 2013. Toen werd het 2-6.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.45 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Vitesse - PSV is zondag 25 oktober om 14.30 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vitesse - PSV live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen