RKC Waalwijk - Feyenoord live op tv

RKC Waalwijk - Feyenoord live op tv
Laat Feyenoord ook in Waalwijk punten liggen?

Sport :

Op zondag 25 oktober spelen Feyenoord en RKC Waalwijk in de zesde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Mandemakers Stadion in Waalwijk. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting en hoogtepunten RKC Waalwijk - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De Rotterdammers zitten in een klein dipje: na een gelijkspel in eigen huis tegen stadsgenoot Sparta moet de ploeg van Dick Advocaat winnen van RKC om aan te haken bij de andere traditionele top 3-clubs PSV en Ajax.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

RKC Waalwijk
De mannen uit Waalwijk bezetten op dit moment verrassend de dertiende plek in de Eredivisie, waardoor ze voorlopig niet meedoen om de degradatieplaatsen. Overigens is RKC niet compleet kansloos: in november 2013 won RKC nog in eigen huis van Feyenoord.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.30 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 1. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

RKC Waalwijk - Feyenoord is zondag 25 oktober om 16.45 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RKC Waalwijk - Feyenoord live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen