Laatste kwalificatiewedstrijden Oranje Leeuwinnen te zien op Veronica

Laatste kwalificatiewedstrijden Oranje Leeuwinnen te zien op Veronica
Wedstrijden tegen Estland en tweemaal Kosovo

Sport :

De Oranje Leeuwinnen maken zich klaar voor de laatste drie kwalificatie wedstrijden voor het EK 2022 in Engeland. Op vrijdag 23 oktober spelen de dames een kwalificatieduel tegen Estland en op 27 oktober een uitwedstrijd in en tegen Kosovo. Op 1 december speelt Nederland de laatste wedstrijd in het toernooi, thuis tegen Kosovo. Alle wedstrijden zijn live te zien bij Veronica.

Estland
Bij winst op Estland plaatst Nederland zich in de Groningse Euroborg voor het EK 2022. Op vrijdag 23 oktober om 19.30 uur start het live verslag van de wedstrijd bij Veronica, met commentaar van Wytse van der Groot. De presentatie is deze avond in handen van Hélène Hendriks.

Kosovo
Op dinsdag 27 oktober spelen de Oranje Leeuwinnen uit tegen Kosovo in het Stadion Fadiol Vokkri in Pristina. Om 19.00 uur start het live verslag van de wedstrijd bij Veronica, met commentator Johan van Polanen. De presentatie is deze avond tevens in handen van Hélène Hendriks.

Na dit uitduel wacht voor Oranje nog een thuisduel met Kosovo in het MAC³PARK stadion Zwolle op dinsdag 1 december. Precieze tijd hiervan is nog niet bekend.

EK 2022
Het Europees kampioenschap vrouwenvoetbal van 2021 is vanwege het coronavirus verplaatst naar de zomer van 2022. Het toernooi zal van 6 tot en met 31 juli in Engeland plaatsvinden. Bondscoach Sarina Wiegman zal bij het EK 2022 de Oranje Leeuwinnen niet meer coachen, omdat Wiegman na de Olympische Spelen 2021 in Tokyo bondscoach van Engeland wordt.

De wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen tegen Estland (23 oktober), Kosovo (27 oktober) en Kosovo (1 december) zijn live te zien op Veronica.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laatste kwalificatiewedstrijden Oranje Leeuwinnen te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen