Paris Saint Germain - Manchester United live op tv

Paris Saint Germain - Manchester United live op tv
Groepsfase Champions League van start

Sport :

Op dinsdag 20 oktober gaat de groepsfase van de Champions League van start. Er zijn acht wedstrijden, waaronder om 21.00 uur Paris Saint Germain - Manchester United. Die wedstrijd is live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online bij KIJK.nl en via de Gids.tv-livestream.

Samenvatting en hoogtepunten Paris Saint-Germain - Manchester United

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Finalist
PSG is de verliezend finalist van het afgelopen Champions League-seizoen. De Franse ploeg verloor van Bayern München. In het nieuwe seizoen is Manchester United op papier de lastigste tegenstander in Groep H.

Leipzig
De overige teams zijn ook niet te onderschatten. RB Leipzig haalde afgelopen seizoen de halve finale, waarin het met 3-0 verloor van PSG. De laatste ploeg in de groep is het Turkse Istanbul Basaksehir.

Ziggo Sport zendt op het gratis kanaal 14 voor Ziggo-abonnees en betaalkanaal Ziggo Sport Select vanaf 21.00 uur een schakelprogramma uit met alle hoogtepunten van de livewedstrijden.

Paris Saint Germain - Manchester United is dinsdag 20 oktober om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online bij KIJK.nl en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing van SBS begint om 20.30 uur.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Paris Saint Germain - Manchester United live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen