Live-concert Concert van Hoop op woensdag 28 oktober op NPO 1

Live-concert Concert van Hoop op woensdag 28 oktober op NPO 1
Bert van Leeuwen presenteert muzikaal hart onder de riem

Nieuws :

Tijdens het live-televisieprogramma Concert van Hoop steekt EO-presentator Bert van Leeuwen Nederland een muzikaal hart onder de riem. In een ‘leeg’ Ahoy treden onder andere Maan, Miss Montreal, Van Velzen en Trijntje Oosterhuis op met hoopvolle muziek. Het concert is op 28 oktober te zien op NPO 1.

Tijdens dit concert zonder publiek worden de artiesten begeleid door het Metropole Orkest. De songs worden afgewisseld met hoopvolle verhalen uit het hele land waarin juist muziek een rol speelt! Iedereen kan het nummer dat hem of haar door deze moeilijke coronatijd heen sleept.

Perspectief
Bert van Leeuwen presenteert het concert: "Ik zie om mij heen dat mensen soms de moed beginnen te verliezen. Dat begrijp ik goed. Met dit concert willen we heel Nederland perspectief bieden, want met elkaar komen we ook hier doorheen."

Veel mensen putten troost, energie en vooral hoop uit muziek. De artiesten weten dit zelf maar al te goed: “Muziek kan je door tijden heen slepen waarin het even niet meezit. Ik hoop dat we met dit concert mensen een beetje hoop kunnen geven in deze tijd!"

Concert van Hoop is op 28 oktober om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt het hele Concert van Hoop terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live-concert Concert van Hoop op woensdag 28 oktober op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier